Litera S

#prospect #medicament

Siberian ginseng, capsule

Prospect Siberian ginseng, capsule

Indicatii
Tonic general natural, indicat in: surmenaj, stress, sindromul oboselii cronice, neurastenii, depresii, convalescenta; in terapia bolilor cardiovasculare, ca agent hipotensiv si stimulant cardiac; amelioreaza performantele intelectuale si fizice; tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati (creste libidoul) si al sterilitatii la femei; boli cardiovasculare (ateroscleroza, angina, hipertensiunea arteriala); profilaxia si tratamentul bolilor inflamatorii si infectioase; tratamentul diabetului zaharat si al bolilor hepatice; profilaxia cancerului; tratamentul hipertrofiei benigne de prostata.

Doze si mod de administrare
1-3 capsule pe zi.

Compozitie
Pudra extrafina de Eleutherococcus senticosus 500 mg.

Actiune terapeutica
Principiile active continute in radacina de ginseng siberian sunt: ginsenoside (saponine triterpenice), uleiuri esentiale, aminoacizi, cumarine, vitamine si minerale (germaniu). Efectele cumulate ale complexului fitoterapeutic ii confera urmatoarele proprietati: activitate adaptogena (creste abilitatea organismului de a se adapta la diversi factori nocivi exogeni sau endogeni); actiune antioxidanta (protejeaza organismul impotriva radiatiilor daunatoare din atmosfera si din timpul radioterapiei); actiune imunostimulatoare (stimuleaza sinteza de ARN si biosinteza proteica, precum si activitatea macrofagelor, crescand rezistenta organismului la infectii); normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia (prin stimularea metabolismului glucidic); scade colesterolul si previne ateroscleroza (prin actiune la nivelul metabolismului lipidic); este hepatoprotector si previne steatoza hepatica ("ficat gras"); stimuleaza activitatea sexuala (creste libidoul) si are actiune fertilizanta la femei; mareste capacitatea de efort fizic si intelectual.

Contraindicatii
Nu exista.

Masuri de precautie
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse
Nu exista reactii adverse la dozele recomandate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului