Litera S

#prospect #medicament

Sedatif pc, comprimate

Prospect Sedatif pc, comprimate

Indicatii:

Stari de anxietate, emotivitate accentuata, iritabilitate. tulburari de somn, in special la pacientii surmenati, copii agitati si persoane varstnice.

Compozitie:

1 cpr. contine: Aconitum napellus 6 CH 0,5 mg, Belladonna 6 CH 0,5 mg, Calendula officinalis 6 CH 0,5 mg, Abrus precatorius 6 CH 0,5 mg, Chelidonium majus 6 CH 0,5 mg, Viburnum opulus 6 CH 0,5 mg; cutie x 2 blist. x 20 cpr.

Celelalte componente sunt: zahar, lactoza, stearat de magneziu.

Doze si mod de administrare:

Adulti si copii: doza recomandata este de 2 comprimate de 3 ori pe zi. Administrare orala. Comprimatele se dizolva incet in cavitatea bucala (nu se inghit).

Copii sub 6 ani: datorita formei farmaceutice, comprimatele se dizolva intr-un pahar cu apa inainte de administrare.

In cazul tulburarilor de somn se urmeaza tratamentul, pe timpul zilei, iar seara, inainte de culcare, se administreaza alte 2 comprimate.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati- va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Datorita datelor insuficiente privind administrarea medicamentului in timpul sarcinii sau alaptarii, se recomanda a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alapteaza.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Sedatif PC nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reactii adverse

Sedatif PC nu prezinta reactii adverse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului