Litera Q

#prospect #medicament

Q gel, capsule

Prospect Q gel, capsule

Compozitie
coenzima q10 (ubiquinona) hidrosolubila: 15 mg.

Actiune terapeutica
Coenzima Q10, energizant universal si antioxidant major, intervine in procesele de oxido-reducere celulara. Forma hidrosolubila asigura o biodisponibilitate de 3 ori mai mare decat a oricarei alte forme de coenzima q10. Tonifica inima, revitalizeaza sistemul imunitar, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie al organismului, favorizeaza oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii. 

Indicatii
Eficienta maxima in afectiuni cardiovasculare (angina, infarct miocardic, ateroscleroza, cardiomiopatie, prolaps de valva mitrala, hipertensiune arteriala), paradontoza, afectiuni ale ficatului si pancreasului, alergii, astm si diabet. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale sistemului nervos central, sindromul alzheimer, sida. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii. Mentine un tonus general ridicat fiind recomandat persoanelor cu activitate fizica sau intelectuala intensa, sportivilor. Regleaza metabolismul - eficace in progamele de slabire.

Doze si mod de administrare
Doza de intretinere: 1 capsula pe zi ca supliment nutritional. Diverse afectiuni: dupa sfatul medicului.

Contraindicatii
Nu exista.

Masuri de precautie
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse
Nu exista. Conditii de pastrare: flaconul se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului