Litera O

#prospect #medicament

Ossiremin, comprimate

Prospect Ossiremin, comprimate

Compozitie
Comprimate continand: os mineral deproteinizat 0,300 g, vitamina D2 0,00005 g, Microvit A 0,03000 g, vitamina c 0,300 g, vitamina e 0,01500 g, Mezoinozitol 0,125 g.

Actiune terapeutica
Remineralizant, vitaminizant si biostimulator prin aportul de substantae minerale si vitamine A, C, D2, E.

Indicatii
Spasmofilie, tetanie, tuberculoza osoasa, focare disbiotrofice in cadrul parodontopatiei esentiale, crampe musculare si alte manifestari favorizate sau provocate de carente minerale sau ale vitaminelor A, C, E, D2.

Doze si mod de administrare
Per os: in asistenta chirurgicala a paradontopatiilor cu stari hipomineralemice se vor administra 3 comprimate pe zi, 3-4 zile inaintea interventiei chirurgicale, apoi 2 comprimate pe zi 2-3 luni; In caz de spasmofilie, osteoporoza si alte afectiuni ce beneficiaza de aportul de minerale si vitamine, se poate administra 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, in functie de rezultatele examenelor clinice si paraclinice. Initierea si aplicarea tratamentului se va face numai sub controlul clinic si paraclinic pentru a se evita instalarea supradozarii. Comprimatele se sug, inainte de masa, dimineata, pranz si seara sau dimineata si seara.

Contraindicatii
Hipertensiune arteriala, hiperfunctie paratiroidiana si hipofizara, disfunctii hepatice si renale cu predispozitie la litiaza biliara sau urinara.

Reactii adverse
Nu s-au semnalat.

Forma de prezentare: tuburi a 20 de comprimate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului