Litera O

#prospect #medicament

Octenisept, sol.

Prospect Octenisept, sol.

Indicatii:

Solutie apoasa pentru antisepsia mucoaselor si a ranilor:
- spectru larg de actiune
- fara efecte secundare sistemice, fiind sigur din punct de vedere toxicologic
- compatibilitate buna cu mucoasele si cu pielea
- nu contine fenoli, compusi organici ai mercurului, iod
- indicat la imbaierea intregului corp la pacientii cu MRSA
- la copii, copii mici si copii nascuti prematur poate fi folosit fara restrictii

Pentru tratamentul antiseptic repetat, pe termen scurt al mucoaselor si a pielii adiacente, inainte de proceduri de diagnosticare si interventii chirurgicale:
- in zoan ano-genitala, a vaginului, vulvei, glans penisului, de ex. preoperator inainte de interventiile vaginale, urologice, proctologice, si la gravide si inaintea masurilor de diagnosticare in zona urogenitala; inaintea consultatiilor vaginale si transvaginale; inaintea manevrelor pre-, intra-, si postnatal; pentru spalaturile vaginale postoperator si postnatal; inaintea introducerii unui sterilet; inaintea manevrelor de fertilizare artificiala la barbati si femei (fertilizare in vitro); inaintea consultatiilor andrologice; tratamentul antiseptic al pielii adiacente zonelor mucoaselor; pentru antisepsia tegumentelor in obstetrica (operatii cezariene); pentru spalarea dezinfectatnta inaintea, in timpul si dupa nastere; inaintea cateterizarii vezicii urinare, de ex. Inaintea fixarii unui cateter transuretral.
- in cavitatea bucala, de ex. pentru tratamentul antiseptic inaintea interventiilor operative in chirurgia orala: pentru igiena orala si profilaxia infectiilor; clatirea antiseptica a cavitatii bucale.
- ca tratament antiseptic adjuvant, de scurta durata a ciupercilor de piele, a pielii dintre degetele picioarelor (ciuperca piciorului).
- pentru tratament antiseptic al ranilor, de ex.: rani cauzate de zgaraieturi, taieturi, muscaturi; escare; abces fistular; ulcere varicoase; gangrene diabetice; arsuri; flegmon, erizipel;
- la imbaierea intregului corp la pacientii cu MRSA
- in chirurgia cu laser: pentru reducerea numarului germenilor de pe piele

Actiune:

Eficacitatea antimicrobiana a produsului Octenisept a fost dovedita atat prin teste de laborator cat si prin teste clinice.
Eficacitatea Octenisept, ceea ce inseamna distrugerea microorganismelor si inactivarea virusurilor are loc intr-un interval de la 1 la 2 min.

Octenisept este eficace impotriva:
- bacterii, inclusiv clamidii si micoplasme
- ciuperci inclusiv Malassezia furfur si levuri
- Protozoare (Trichomonas)
- virusi (Herpes simplex, HBV, HCV, HIV)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare