Litera N

#prospect #medicament

Neoton-1g, pulbere pentru solutie injectabila

Prospect Neoton-1g, pulbere pentru solutie injectabila

Forma de prezentare:
Pulbere pentru solutie inj. 1 g; ct. x 1 fl. pulb. + 1 fl. solv. x 50 ml


Indicatii:
Cardioprotector in chirurgia cardiaca, fiind adaugat in solutia cardioplegica. Dereglarea metabolica a miocardului in cazul ischemiei.


Doze si recomandari:
1 flacon, 1 data sau de doua ori pe zi in functie de indicatiile medicului, administrat in perfuzie intravenos timp de 35-45 minute.


Contraindicatii
Hipersensibilitate cunoscuta fata de componentele medicamentului si in insuficienta renala cronica, cand sunt utilizate doze mari (5-10 g/zi).


Atentionari:
Doze in exces de 1 g creatin fosfat, administrate intravenos rapid, pot conduce la scaderea presiunii sangelui. Administrarea de doze mari (5-10 g/zi) duce la cresterea cantitatii de fosfat introdusa, cu posibile influente asupra metabolismului calciului si secretiei hormonale ce regleaza homeostaza calciului, functia renala si metabolismul purinelor. Asemenea doze mari trebuie sa fie administrate pacientilor selectati cu grija si pe perioade scurte.


Reactii adverse:
Nu se cunosc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea