Litera L

#prospect #medicament

Lamotiran cd, comprimate orodispersabile

Prospect Lamotiran cd, comprimate orodispersabile

Forma de prezentare:
Cpr. orodisp./mast. 25 mg, 50 mg, 100 mg, 200 mg; ct. x 3 blist. x 10 cpr.


Indicatii:
Adulti: adjuvant sau monoterapie in trat. epilepsiei, crizelor convulsive partiale sau generalizate, convulsiillor tonico-clonice si cele asociate sindromului Lennox-Gaustaut. copii: adjuvant in trat. epilepsiei, al crizelor convulsive partiale sau generalizate, inclusiv convulsiile tonice.


Doze si administrare:
Adulti initial 25 mg o data/zi, timp de 2 sapt., apoi 50 mg o data/zi, timp de 2 sapt. Doza de intretinere: 100-200 mg/zi, o data sau divizata in 2 prize.


Contraindicatii
Hipersensibilitate la lamotrigina.


Atentionari:
Prudenta la copii sub 2 ani; interfera in metabolismul acidului folic; IR; intreruperea brusca poate provoca crize convulsive de rebound; asocierea cu contraceptive orale, valproat, carbamazepina; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie.


Reactii adverse:
Eruptii cutanate, sd. Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica, cefalee, fatigabilitate, eruptii, greata, diplopie, vedere neclara, conjunctivita, somnolenta, manifestari gastro-intestinale, iritabilitate/agresivitate, tremor, confuzie, leucopenie si trombocitopenie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare