Isolipan, capsule

Prospect Isolipan, capsule

Ce este Isolipan si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Insolipan actioneaza asupra sistemului de reglare fiziologica a greutatii corporale, diminuand si mentinand stabila greutatea individuala. Produsul permite reducerea consumului de glucide, mentinand ca hrana esentiala proteinele. Scaderea greutatii se face in mod lent si progresiv, efecul aparand dupa 2 saptamani de tratament. Produsul se diferentiaza radical de anorexigenele amfetaminice, nu are nici un efect psiho-stimulant si poate fi luat si in timpul mesei de seara.

Asociat cu regim in diferite tipuri de obezitate (simpla, complicata, refractara la alte tratamente, cu tulburari de comportament alimentar).

Mod de administrare

Doua capsule pe zi : una dimineata si una seara, in timpul meselor. Tratamentul este insotit de un regim hipocaloric.

Reactii adverse posibile

Mai rar: somnolenta, cefalee, astenie, depresie, insomnie, nervozitate, polakiurie. Mai frecvent: senzatie de uscaciune a gurii, greata, constipatie, diaree, care dispar dupa intreruperea tratamentului.

Informatii suplimentare

Compozitie

Capsule ce contin 15 mg clorhidrat de dexfenfluramin si excipienti: 0,3 mg siliciu coloidal, 1,5 mg stearat de magneziu, 3 mg talc, 26,2 mg celuloza microcristalina, 32 mg amidon de porumb si 72 g lactoza (cutie cu 60 buc.).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului