Litera I

#prospect #medicament

Inhalant, solutie externa

Prospect Inhalant, solutie externa

Ce este Inhalant si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Inhalant este un amestec de uleiuri din plante medicinale cu efect sinergie ce potenteaza beneficiile fiecarui ingredient.

Proprietatile terapeutice ale acestor uleiuri naturale il recomanda ca adjuvantin afectiuni respiratorii, in special bronsite si afectiuni din sfera ORL, prin efectul de fluidificare a secretiei mucoasei traheobronsice si de decongestionare a mucoaselor.

Mod de administrare

Produsul se foloseste o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Un sfert din cantitatea cuprinsa intr-un flacon de Inhalant se toarna intr-un vas continand un litru de apa fierbinte. Vaporii degajati sunt inhalati timp de 10 minute sub prosopul cu care se acopera vasul.

Datorita combinatiei sale unice, naturale poate fi folosit ca adjuvant pentru baie, in aromaterapie, pentru efectele sale de inducere a relaxarii si echilibrare a tonusului psihic. Se utilizeaza cca. 10-15 picaturi de Inhalant in apa de baie, o data pe zi.

Informatii suplimentare

Compozitie

100 g Inhalant contine 12,6674 g ulei de brad (Abies Pectinata Oii), 2,9232 g ulei de menta (Mentha Piperita Oii), 1,9488 g ulei de eucalipt (Eucalyptus Globulus Oii), 0,2436 g terpineol, 0,1218 g ulei de levantica (Lavandula Hybrida Oii) si excipienti: alcool etilic (Alcohol Denat. cu albastru de metilen).

Ambalaj

Flacon din sticla bruna e 10 ml inchis cu aplicator pentru picurare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea