Litera E

#prospect #medicament

Exjade, comprimate disp.

Prospect Exjade, comprimate disp.

Ce este Exjade si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Exjade se utilizeaza pentru tratarea unei boli numite supraincarcare cronica cu fier (un surplus de fier in organism), datorata transfuziilor repetate de sange.

Exjade este un medicament care contine substanta activa deferasirox. Este disponibil sub forma de comprimate rotunde si albe pentru dispersie orala care se amesteca cu un lichid pentru a forma o suspensie pe care pacientul o poate bea. Fiecare comprimat contine 125 mg, 250 mg sau 500 mg de deferasirox.

Mod de administrare

Tratamentul cu EXJADE trebuie initiat si continuat de medici cu experienta in tratamentul supraincarcarii cronice cu fier datorata transfuziilor de sange. Se recomanda ca tratamentul sa fie inceput dupa transfuzia a aproximativ 20 unitati (aproximativ 100 ml/kg) de masa eritrocitara sau cand exista semne in urma monitorizarii clinice ale supraincarcarii cronice cu fier (de exemplu concentratia serica de feritina >1000 g/l). Dozele (exprimate in mg/kg) trebuie calculate si rotunjite la cea mai apropiata valoare a unui comprimat intreg.

Obiectivele tratamentului de chelare a fierului sunt eliminarea cantitatii de fier administrate in transfuzii si, daca este cazul, reducerea incarcarii cu fier existente.

Doza initiala

Doza zilnica initiala recomandata de EXJADE este 20 mg/kg.

Poate fi avuta in vedere administrarea unei doze zilnice initiale de 30 mg/kg la pacientii care necesita reducerea nivelelor ridicate de fier din organism si carora li se administreaza, de asemenea, peste 14 ml masa eritrocitara/kg si luna(aproximativ >4 unitati/luna pentru un adult).

Poate fi avuta in vedere administrarea unei doze zilnice initiale de 10 mg/kg la pacientii care nu necesita reducerea nivelelor de fier din organism si carora li se administreaza, de asemenea, mai putin de 7 ml de masa eritrocitara/kg si luna (aproximativ <2 unitati/luna pentru un adult). Raspunsul pacientului trebuie monitorizat si trebuie avuta in vedere o crestere a dozei daca nu se obtine o eficacitate suficienta.

La pacientii aflati deja in tratament cu deferoxamina, controlati adecvat, trebuie avuta in vedere administrarea unei doze initiale de EXJADE care reprezinta jumatate, din punct de vedere numeric, din doza de deferoxamina (de exemplu un pacient caruia i se administreaza 40 mg deferoxamina/kg si zi timp de 5 zile pe saptamana (sau o cantitate echivalenta) ar putea fi trecut la o doza zilnica initiala de 20 mg EXJADE/kg si zi). Cand acest lucru are ca rezultat administrarea unei doze zilnice mai mici de 20 mg/kg, trebuie monitorizat raspunsul terapeutic al pacientului si trebuie avuta in vedere o crestere a dozei daca nu se obtine o eficacitate suficienta.

Doza de intretinere

Se recomanda monitorizarea concentratiei serice a feritinei in fiecare luna si ajustarea dozei de EXJADE, daca este necesar, la fiecare 3 pana la 6 luni, pe baza tendintei de evolutie a concentratiei serice a feritinei. Ajustarile dozei trebuie efectuate in trepte de 5 pana la 10 mg/kg si vor fi adaptate raspunsului terapeutic individual al fiecarui pacient si obiectivelor terapeutice (mentinerea sau reducerea incarcarii cu fier). Nu se recomanda administrarea dozelor mai mari de 30 mg/kg deoarece nu exista decat experienta limitata in ceea ce priveste administrarea dozelor care depasesc aceasta valoare. in cazul in care concentratia serica a feritinei scade constant sub 500 g/l, trebuie avuta in vedere intreruperea tratamentului.

Preparare

EXJADE trebuie administrat o data pe zi pe stomacul gol cu cel putin 30 minute inaintea mesei, preferabil la aceeasi ora in fiecare zi. Comprimatele sunt dispersate prin agitare intr-un pahar cu apa sau cu suc de portocale sau de mere (100 pana la 200 ml) pana se obtine o suspensie omogena. Dupa ingerarea suspensiei, orice precipitat trebuie redispersat intr-un volum mic de apa sau suc si inghitit. Comprimatele nu trebuie mestecate sau inghitite intregi.

Varstnici (≥65 ani)

Recomandarile privind dozele pentru varstnici sunt identice cu cele descrise mai sus.

Pacienti pediatrici (2 pana la 17 ani)

Recomandarile privind dozele pentru pacienti pediatrici sunt similare cu cele pentru pacienti adulti. Trebuie avute in vedere modificarile in timp ale greutatii pacientilor pediatrici atunci cand se calculeaza doza. La copiii cu varsta intre 2 si 5 ani, expunerea este mai redusa decat la adulti. De aceea, la aceasta grupa de varsta poate fi necesara administrarea unor doze mai mari decat dozele care sunt necesare pentru adulti. Cu toate acestea, doza initiala trebuie sa fie aceeasi ca la adulti, urmata de o ajustare individuala.

Pacienti cu insuficienta renala

Nu s-a studiat administrarea EXJADE la pacientii cu insuficienta renala si aceasta este contraindicata la pacientii cu o valoare estimata a clearance-ului creatininei <60 ml/min.

Pacienti cu insuficienta hepatica

Nu s-a studiat administrarea EXJADE la pacienti cu insuficienta hepatica si medicamentul trebuie utilizat cu precautie la acesti pacienti. Recomandarile privind dozele initiale pentru pacientii cu insuficienta hepatica sunt identice cu cele descrise mai sus. Trebuie monitorizata functia hepatica inaintea inceperii tratamentului si apoi in fiecare luna la toti pacientii.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Asocierea cu alte tratamente de chelare a fierului, deoarece nu s-a stabilit siguranta unor astfel de asocieri.

Pacienti cu o valoare estimata a clearance-ului creatininei <60 ml/min.

Precautii

Functia renala:

S-a studiat administrarea EXJADE numai la pacientii cu valoare initiala a creatininemiei cuprinsa in intervalul normal corespunzator varstei.

In timpul studiilor clinice, la aproximativ 36% din pacienti, au aparut cresteri ale valorii creatininemiei de >33% in ≥2 cazuri consecutive, uneori peste limita superioara a intervalului valorilor normale. Acestea au fost dependente de doza. La aproximativ doua treimi din pacientii care au prezentat cresteri ale valorii creatininemiei, acestea au revenit sub 33% din valoare fara ajustarea dozei. La cealalta treime, cresterea valorii creatininemiei nu a raspuns de fiecare data la o reducere a dozei sau la intreruperea administrarii. Dupa punerea pe piata, s-au raportat cazuri de insuficienta renala acuta dupa utilizarea EXJADE. In unele cazuri dupa punerea pe piata, deteriorarea functiei renale a condus la insuficienta renala care a necesitat dializa temporara sau permanenta.

Cauzele cresterii valorii creatininemiei nu au fost elucidate. De aceea, trebuie acordata o atentie deosebita monitorizarii creatininemiei pacientilor carora li se administreaza doze mari de EXJADE si/sau volume scazute de transfuzie (<7 ml masa eritrocitara/kg si luna sau <2 unitati/luna pentru un adult).

Se recomanda determinarea creatininemiei de doua ori inainte de inceperea tratamentului. Creatininemia, clearance-ul creatininei (estimat pe baza formulei Cockcroft-Gault sau MDRD la adulti si a formulei Schwartz la copii) si/sau valorile concentratiei plasmatice a cistatinei C trebuie monitorizate saptamanal in prima luna dupa initierea sau modificarea tratamentului cu EXJADE, iar dupa aceea lunar. Pacientii cu afectiuni renale anterioare sau pacientii carora li se administreaza medicamente care deprima functia renala pot prezenta un risc crescut pentru complicatii. Trebuie avut grija sa se mentina o hidratare adecvata a pacientilor la care apar diareea sau varsaturile.

Pentru pacientii adulti, doza zilnica poate fi redusa cu 10 mg/kg, in cazul in care se observa o crestere a valorii creatininemiei cu >33% peste media determinarilor anterioare inceperii tratamentului si scaderea valorii estimate a clearance-ului creatininei sub limita inferioara a intervalului valorilor normale (<90 ml/min.) la doua vizite consecutive, iar acestea nu pot fi atribuite altor cauze. Pentru pacientii pediatrici, doza poate fi redusa cu 10 mg/kg in cazul in care valoarea estimata a clearance-ului creatininei scade sub limita inferioara a intervalului valorilor normale (<90 ml/min.) si/sau cea a creatininemiei creste peste limita superioara a intervalului valorilor normale corespunzator varstei la doua vizite consecutive.

Dupa o reducere a dozei, la pacientii adulti si pediatrici, tratamentul trebuie intrerupt daca se observa o crestere a valorii creatininemiei cu >33% peste media determinarilor anterioare inceperii tratamentului si/sau valoarea calculata a clearance-ului creatininei scade sub limita inferioara a intervalului valorilor normale. Tratamentul poate fi reinitiat in functie de circumstantele clinice individuale.

De asemenea, trebuie acordata atentie deosebita monitorizarii creatininemiei pacientilor carora li se administreaza concomitent medicamente care deprima functia renala.

Trebuie efectuate lunar teste de determinare a proteinuriei. Daca este necesar, pot fi de asemenea monitorizati markerii suplimentari ai functiei tubulare renale (de exemplu glicozuria la persoanele fara diabet zaharat si valorile scazute ale potasemiei, fosfatemiei, magneziemiei sau uricemiei, fosfaturiei, aminoaciduriei). Poate fi avuta in vedere scaderea dozei sau intreruperea administrarii in cazul in care exista anomalii ale concentratiilor markerilor tubulari si/sau daca este indicata din punct de vedere clinic.

Daca, in pofida reducerii dozei si intreruperii tratamentului, valoarea creatininemiei ramane semnificativ ridicata si exista, de asemenea, o anormalitate persistenta a unui alt marker al functiei renale (de exemplu proteinurie, Sindromul Fanconi), pacientul trebuie examinat de catre un medic specialist nefrolog si poate fi avuta in vedere efectuarea ulterioara a unor investigatii specifice (precum o biopsie renala).

Functia hepatica:

S-au observat cresteri ale valorilor testelor functionale hepatice la pacientii tratati cu EXJADE. Dupa punerea pe piata au fost raportate cazuri de insuficienta hepatica, uneori fatala, la pacientii tratati cu EXJADE. Majoritatea raportarilor de insuficienta hepatica s-au referit la pacienti cu afectiuni grave, inclusiv ciroza hepatica pre-existenta. Cu toate acestea, rolul EXJADE ca factor participant sau agravant nu poate fi exclus.

Se recomanda sa se verifice valorile concentratiilor serice ale transaminazelor, bilirubinei si fosfatazei alcaline inainte de inceperea tratamentului, la intervale de 2 saptamani in prima luna si apoi lunar. Daca exista o crestere persistenta si progresiva a valorilor concentratiilor serice ale transaminazelor, care nu poate fi pusa pe seama altor cauze, tratamentul cu EXJADE trebuie intrerupt. Odata clarificata cauza anomaliilor testelor functiei hepatice sau dupa revenirea la valori normale, poate fi avuta in vedere reinitierea cu precautie a tratamentului cu o doza mai scazuta, urmata de o crestere gradata a dozei.

Nu se recomanda administrarea EXJADE la pacientii cu insuficienta hepatica severa, deoarece nu s-a studiat administrarea sa la astfel de pacienti.Tratamentul a fost initiat doar la pacientii cu valori initiale ale concentratiilor serice ale transaminazelor hepatice de pana la 5 ori peste limita superioara a intervalului valorilor normale.

S-au raportat ulceratii gastro-intestinale si hemoragie superioare, la pacienti carora li s-a administrat EXJADE, inclusiv copii si adolescenti. La unii dintre pacienti s-au observat ulcere multiple. Medicii si pacientii trebuie sa fie permanent atenti la aparitia semnelor si simptomelor de ulcer gastro-intestinal si hemoragie in timpul terapiei cu EXJADE si sa inceapa cu promptitudine evaluarea si tratamentul suplimentare daca se suspecteaza aparitia unui eveniment advers grav gastro-intestinal. Se recomanda precautie la pacientii care utilizeaza EXJADE in asociere cu substante care au potential ulcerogen cunoscut, cum sunt AINS, corticosteroizi, sau bifosfonati orali precum si la pacientii carora li se administreaza anticoagulante.

Pot aparea eruptii cutanate in timpul tratamentului cu EXJADE. Eruptiile cutanate se remit spontan in majoritatea cazurilor. Atunci cand poate fi necesara intreruperea tratamentului, tratamentul poate fi reintrodus dupa vindecarea eruptiilor cutanate, cu o doza mai scazuta urmata de o crestere gradata a dozei. in cazurile severe, aceasta reintroducere poate fi realizata in asociere cu administrarea de glucocorticoizi pe cale orala pentru o perioada scurta de timp.

S-au raportat cazuri de reactii de hipersensibilitate grave (cum sunt anafilaxie si angioedem) la pacientii carora li s-a administrat EXJADE, debutul reactiilor aparand in majoritatea cazurilor in timpul primei luni de tratament. Daca apar astfel de reactii, tratamentul cu EXJADE trebuie intrerupt si instituite interventii medicale adecvate.

S-au raportat tulburari auditive (diminuarea auzului) si oculare (opacifieri ale cristalinului). Astfel, inainte de inceperea tratamentului si, dupa aceea, la intervale regulate (la fiecare 12 luni) se recomanda control auditiv si oftalmologic (inclusiv oftalmoscopie). In cazul in care se observa tulburari in timpul tratamentului, poate fi avuta in vedere reducerea dozei sau intreruperea administrarii.

Dupa punerea pe piata a medicamentului, s-au raportat cazuri de leucopenie, trombocitopenie sau pancitopenie sau acutizarea acestor citopenii la pacientii carora li s-a administrat EXJADE. Majoritatea acestor pacienti sufera de tulburari hematologice preexistente care sunt frecvent asociate cu probleme ale maduvei. Totusi, nu poate fi exclusa contributia sau rolul agravant al medicamentului. Trebuie avuta in vedere intreruperea tratamentului la pacientii care dobandesc o citopenie inexplicabila.

Se recomanda monitorizarea lunara a valorii concentratiei serice a feritinei pentru a evalua raspunsul pacientului la tratament. In cazul in care valoarea concentratiei serice a feritinei scade constant sub 500 g/l, trebuie avuta in vedere intreruperea tratamentului.

Rezultatele determinarilor creatininemiei, ale concentratiilor serice ale feritinei si ale transaminazelor trebuie inregistrate si evaluate periodic pentru stabilirea tendintelor de evolutie. De asemenea, rezultatele trebuie notate in carnetul oferit pacientului.

In cadrul studiilor clinice cu durata de un an, cresterea si dezvoltarea sexuala a pacientilor pediatrici tratati cu EXJADE nu au fost afectate. Cu toate acestea, ca masura de precautie generala in tratamentul pacientilor pediatrici cu supraincarcare cu fier datorita transfuziilor, trebuie monitorizate la intervale regulate (la fiecare 12 luni) greutatea corporala, inaltimea si dezvoltarea sexuala.

Disfunctia cardiaca este o complicatie cunoscuta a supraincarcarii cu fier severe. Trebuie monitorizata functia cardiaca in timpul tratamentului pe termen lung cu EXJADE la pacientii cu supraincarcare cu fier severa.

Comprimatele contin lactoza (1,1 mg lactoza la fiecare mg de deferasirox). Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza (Lapp), sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza sau deficit sever de lactaza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.

Nu se recomanda utilizarea concomitenta de deferasirox cu medicamente antiacide care contin aluminiu. Trebuie dat dovada de prudenta cand deferasirox este asociat cu inductori puternici ai UDP-glucoronosil-transferazei (UGT) sau cu substraturi ale CYP2C8.

Nu se recomandata dispersarea in bauturi carbogazoase sau lapte datorita formarii de spuma si, respectiv, dispersarii lente.

Interactiuni medicamentoase

Nu s-a studiat in mod specific administrarea concomitenta de EXJADE si medicamente antiacide care contin aluminiu. Desi deferasirox are o afinitate mai scazuta pentru aluminiu decat pentru fier, nu se recomanda utilizarea comprimatelor EXJADE concomitent cu medicamente antiacide care contin aluminiu.

Biodisponibilitatea deferasirox-ului a crescut intr-o masura variabila atunci cand a fost administrat in timpul mesei. Prin urmare, EXJADE trebuie administrat in conditii de repaus alimentar cu cel putin 30 minute inaintea mesei, preferabil la aceeasi ora in fiecare zi.

Metabolizarea deferasirox-ului depinde de enzimele UGT. in cadrul unui studiu la voluntari sanatosi, administrarea concomitenta de EXJADE (doza unica de 30 mg/kg) si a unui inductor UGT puternic, rifampicina (doza repetata de 600 mg/zi) a condus la o scadere a expunerii la deferasitox cu 44% (interval de incredere 90%: 37% - 51%). Prin urmare, utilizarea concomitenta de EXJADE cu inductori UGT puternici (de exemplu, rifampicina, carbamazepina, fenitoina, fenobarbital, ritonavir) poate conduce la o scadere a eficacitatii EXJADE. Trebuie monitorizata concentratia serica a feritinei pacientului in timpul si dupa administrarea concomitenta, iar doza de EXJADE trebuie ajustata daca este necesar.

intr-un studiu la voluntari sanatosi, administrarea concomitenta de EXJADE si midazolam (un substrat standard al CYP3A4) a determinat scaderea expunerii la midazolam cu 17% (90% Ii: 8% - 26%). in situatii clinice, acest efect ar putea fi mai pronuntat. De aceea, datorita unei posibile scaderi a eficacitatii, se recomanda precautie atunci cand se asociaza deferasirox cu substante metabolizate pe calea CYP3A4 (de exemplu ciclosporina, simvastatina, contraceptivele hormonale, bepridilul, ergotamina).

Nu s-a determinat siguranta administrarii EXJADE in asociere cu alti chelatori ai fierului. Astfel, acesta nu trebuie asociat cu alte tratamente de chelare a fierului.

Nu s-a observat nici o interactiune intre EXJADE si digoxina la voluntarii sanatosi adulti.

In cadrul unui studiu la voluntari sanatosi, administrarea concomitenta de deferasirox, ca inhibitor moderat al CYP2C8 (30 mg/kg zilnic), cu repaglinid, un substrat al CYP2C8, administrat sub forma unei doze unice de 0,5 mg, a crescut ASC si Cmax a repaglinid de aproximativ 2,3 ori (interval de incredere 90% [2,03-2,63]) si, respectiv, de 1,6 ori (interval de incredere 90% [1,42-1,84]). intrucat nu a fost stabilita interactiunea la doze mai mari de 0,5 mg pentru repaglinid, utilizarea concomitenta de deferasirox si repaglinid trebuie evitata. Daca aceasta combinatie se dovedeste necesara, trebuie sa se efectueze o monitorizare atenta clinica si a glucozei sanguine. Nu se poate exclude o interactiune intre deferasirox si alte substraturi ale CYP2C8 cum ar fi paclitaxel.

Nu s-a studiat in mod specific administrarea concomitenta de EXJADE si vitamina C. Administrarea dozelor de vitamina C de pana la 200 mg pe zi nu s-a asociat cu consecinte adverse.

Administrarea concomitenta de EXJADE cu substante care au potential ulcerogen cunoscut, cum sunt AINS (inclusiv acidul acetilsalicilic in doze mari), corticosteroizi sau bifosfonati orali poate creste riscul de toxicitate gastro-intestinala. Administrarea concomitenta de EXJADE cu anticoagulante poate creste, de asemenea, riscul de hemoragie gastro-intestinala. Atunci cand se asociaza deferasirox cu aceste substante este necesara o monitorizare clinica atenta.

Sarcina si alaptarea

Sarcina

Pentru deferasirox nu sunt disponibile date clinice privind utilizarea sa la femeile gravide. Studiile la animale au evidentiat unele efecte toxice asupra functiei de reproducere in cazul administrarii dozelor toxice pentru femelele gestante. Riscul potential pentru om este necunoscut.

Ca masura de precautie, se recomanda sa nu se utilizeze EXJADE in timpul sarcinii, cu exceptia cazurilor in care este absolut necesar.

Alaptarea

In studiile la animale, s-a observat ca deferasirox este eliminat rapid si in cantitati mari in laptele matern. Nu s-au observat efecte asupra puilor. La om, nu se cunoaste daca deferasirox se elimina in laptele matern. Nu se recomanda alaptarea in timpul utilizarii EXJADE.

Fertilitatea

Nu sunt disponibile date privind fertilitatea la om. La animale, nu s-au descoperit reactii adverse asupra fertilitatii masculilor sau femelelor.

Doze si mod de administrare

Nu s-au efectuat studii privind efectele EXJADE asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Pacientii care prezinta reactia adversa, mai putin frecventa, de ameteala trebuie sa fie precauti atunci cand conduc vehicule sau opereaza utilaje.

Reactii adverse posibile

Reactii raportate cel mai frecvent in timpul tratamentului cronic cu EXJADE la pacientii adulti si pediatrici includ tulburarile gastro-intestinale, aparute la aproximativ 26% dintre pacienti (in principal greata, varsaturi, diaree sau dureri abdominale) si eruptii cutanate la aproximativ 7% dintre pacienti. S-a raportat aparitia diareei mai frecvent la pacientii pediatrici cu varsta de 2 pana la 5 ani decat la pacientii mai in varsta. Aceste reactii sunt dependente de doza, majoritatea de intensitate usoara pana la moderata, in general temporare si, de obicei, se remit chiar daca se continua tratamentul.

In timpul studiilor clinice, cresteri ale valorii creatininemiei de >33% in ≥2 ocazii consecutive, uneori peste limita superioara a intervalului valorilor normale, au avut loc la aproximativ 36% dintre pacienti. Acestea au fost dependente de doza. La aproximativ doua treimi dintre pacienti, cresterile prezentate ale valorii creatininemiei au revenit la sub 33% din valoare fara ajustarea dozei. La cealalta treime, cresterea valorii creatininemiei nu a raspuns de fiecare data la o reducere a dozei sau intrerupere a administrarii. intr-adevar, in unele cazuri, s-a observat doar o stabilizare a valorilor creatininemiei dupa reducerea dozei.

La aproximativ 2% dintre pacienti s-a raportat aparitia calculilor biliari si a tulburarilor biliare asociate. Cresteri ale valorilor concentratiilor serice ale transaminazelor hepatice au fost raportate ca reactie adversa medicamentoasa la 2% din pacienti. Cresteri ale valorilor concentratiilor serice ale transaminazelor mai mari de peste 10 ori limita superioara a intervalului valorilor normale, sugerand aparitia hepatitei, au fost mai putin frecvente (0,3%). In timpul experientei dupa punerea pe piata, s-a raportat insuficienta hepatica, uneori fatala, asociata cu EXJADE, mai ales la pacienti cu ciroza hepatica pre-existenta. Ca in cazul tratamentului cu alti chelatori ai fierului, la pacientii tratati cu EXJADE s-a observat mai putin frecvent pierderea auzului pentru sunetele cu frecvente inalte si aparitia opacifierilor cristalinului (cataracta incipienta).

Supradozaj

S-au raportat cazuri de supradozaj (2-3 ori doza prescrisa timp de cateva saptamani). intr-unul din cazuri, aceasta a dus la aparitia hepatitei subclinice, care a disparut dupa intreruperea administrarii. Administrarea dozelor unice a 80 mg/kg la pacientii cu talasemie si supraincarcare cu fier a determinat forme usoare de greata si diaree.

Semnele supradozajului acut pot fi greata, varsaturi, cefalee si diaree. Supradozajul poate fi tratat prin inducerea varsaturilor sau prin lavaj gastric si tratament simptomatic.

Informatii suplimentare

Compozitie

Fiecare comprimat pentru dispersie orala contine deferasirox 125 mg.

Lista excipientilor:
Lactoza monohidrat
Crospovidona tip A
Celuloza microcristalina
Povidona
Lauril sulfat de sodiu
Dioxid de siliciu coloidal anhidru
Stearat de magneziu

Ambalaj

EXJADE 125 mg comprimate pentru dispersie orala
Blistere din PVC/PE/PVDC/aluminiu.

Cutii continand 28, 84 sau 252 comprimate pentru dispersie orala.
Comprimate de culoare aproape alba, rotunde, plate, cu margini rotunjite si inscriptionate (NVR pe o fata si J 125 pe cealalta).

Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului