Litera C

#prospect #medicament

Cotrimoxazol, comprimate

Prospect Cotrimoxazol, comprimate

Indicatii terapeutice
Infectiile cailor respiratorii superioare si inferioare (inclusiv laringita si angina), bronsitele cronice în faza acutizarii, pneumoniile de diversa etiologie, inclusiv cu pneumocystis carinii (si la bolnavii de sida), empiem pleural, scarlatina, meningita, absces cerebral, osteomielita, sepsis, boala bronsiectazica în faza de acutizare, otita medie, tusa convulsiva, infectii renale si ale tractului urinar (cistita, uretrita, prostatita, pielonefrita), gonoree acuta si cronica, infectiile gastrointestinale (febra tifoida si paratifoida, dizenterie, salmoneloze, enterite, adjuvant în tratamentul holerei), colicistita, colangita, bruceloza acuta, nocardioza, infectiile pielii si tesuturilor moi (inclusiv furunculoza, impetigo, erizipel, foliculita purulenta, acnee, plagi infectate), toxoplasmoza (în cadrul terapiei asociate).

Descrierea preparatului
Comprimate de culoare alba sau alba cu nuanta galbuie, cu suprafata plata, secabile, cu margini bine conturate, cu înaltimea 12 ± 0,3 mm, diametrul 3,8 ± 0,5 mm.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare