Prospect Calibrum

Indicatii
Vitaminele sunt substante necesare organismului, cu toate ca nu sunt produse de acesta. Din acest motiv, aportul vitaminic trebuie realizat prin intermediul alimentelor. Vitaminele influenteaza aproape intreaga activitate a organismului (de la sistemul imunitar pana la functionarea corecta a metabolismului), lipsa lor sau prezenta in exces putand produce tulburari de sanatate.


Calibrum multivitamine si minerale este singurul produs ce contine nu numai toate vitaminele si mineralele necesare (13 vitamine, beta caroten, 14 minerale) dar si o substanta naturala unica ActiVin - un extract din seminte de struguri de California, care creste puternic efectul acestora.
ActiVin, impreuna cu vitaminele si mineralele, intareste semnificativ mecanismul de aparare al organismului, asigurand o mai buna protectie impotriva racelii si gripei.

Din acest motiv, utilizarea Calibrum multivitamine si minerale este recomandata de medicii specialisti.
Calibrum este recomandat ca supliment alimentar pentru toti adultii care nu au o alimentatie optima, echilibrata si variata, din diverse motive (de exemplu cateva portii de legume consumate zilnic, o cantitate suficienta de fibre si produse lactate, etc.).
Administrarea zilnica a unui comprimat filmat Calibrum multivitamine si minerale este adecvata pentru toate persoanele active.


Specialistii nostri urmeaza tot timpul cele mai noi tendinte in domeniul alimentatiei si vietii sanatoase. Acestia strang informatii si date despre substantele care pot imbunatati si mai mult compozitia Calibrum multivitamine si minerale. In prezent, ActiVin GSE 2000 este una dintre aceste substante.
Multi dintre D-voastra au auzit cu siguranta despre asa numitul paradox francez. Poporul francez este binecunoscut prin faptul de a fi gurmand si teoretic se supune riscului de crestere a colesterolului. Practic, se intampla exact invers. Francezii sufera cel mai putin de cresterea nivelului colesterolului si prezinta cea mai scazuta rata de boli cardiovasculare si ateroscleroza la nivel mondial. Profesionistii atribuie acest fapt consumului crescut de vin rosu, de altfel o alta caracteristica a poporului francez.
ActiVin GSE 2000 este o mixtura speciala de flavonoide obtinute prin extractia din boabele de struguri rosii.

Ce se poate astepta de la ActiVin?
Prin caracteristicile sale, ActiVin este implicat semnificativ in imbunatatirea sistemului imunitar si de aceea exercita efecte pozitive asupra organismului uman.
In particular exista exemple interesante ale efectului ActiVin, referitoare la abilitatea acestuia de a proteja celulele de distrugere. Aceasta protectie este de 2.4 ori mai puternica decat a vitaminei E, de 4.8 ori mai puternica decat a vitaminei C si de 7.3 ori mai puternica decat a beta caroten-ului. In special, fumatorii ar trebui sa acorde o atentie deosebita acestei probleme.

ActiVin, impreuna cu vitamine si minerale, intareste semnificativ mecanismul de aparare al organismului asigurand o protectie mai buna impotriva racelii si gripei.
ActiVin este una dintre cele mai recente substante ce influenteaza pozitiv stilul de viata sanatos. Efectele acesteia au fost verificate prin numeroase studii experimentale si clinice.

Mod de administrare
1 comprimat filmat zilnic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea