Litera C

#prospect #medicament

Calciu sandoz+vit.d

Prospect Calciu sandoz+vit.d

Ce este Calciu Sandoz+Vit.D si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

CALCIU SANDOZ+VIT.D este potrivit pentru cresterea si intretinerea oaselor. Acest supliment alimentar furnizeaza o asociere optima a celor mai importante elemente necesare pentru constructia osoasa si a vitaminelor care realizeaza si mentin sanatatea oaselor. Asocierea dintre calciu, magneziu si zinc realizeaza un supliment alimentar necesar oaselor mult mai complet comparativ cu calciul administrat singur, prin aportul a numerosi nutrienti importanti pentru metabolismul osos.

Deficitul acestor minerale poate fi rezultatul unei alimentatii inadecvate sau a numeroase stari asociate cu nevoi crescute ale organismului, de exemplu perioada de crestere la copii si adolescenti, sarcina si alaptarea. Absorbtia optima a acestor minerale este necesara pentru mentinerea sanatatii oaselor si a functiei neuromusculare. Nutrientii din CALCIU SANDOZ+VIT.D sunt, de asemenea, esentiali pentru mentinerea sanatatii parului, pielii, unghiilor si a dintilor.

Mod de administrare

Adulti si copii cu varsta de 12 ani sau mai mult: 1-2 comprimate efervescente pe zi
Copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani: 1 comprimat efervescent pe zi.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Nu este adecvat copiilor sub 8 ani
A nu se depasi doza recomandata.

Precautii

Daca urmati un tratament medical pentru litiaza renala sau insuficienta renala sau daca luati un medicament antiaritmic de tipul chinidinei pentru inima. Consultati-va medicul inainte de a utiliza acest supliment nutritiv care contine calciu si magneziu.
Vitamina K poate reduce efectele anumitor medicamente anticoagulante. Persoanele care iau medicamente anticoagulante trebuie sa consulte medicul inainte de a suplimenta regimul alimentar cu Calciu Sandoz+Vit.D sau cu orice alt supliment care contine vitamina K.
Daca luati alte medicamente, daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un medic inainte de a lua acest produs ca supliment nutritiv.
Contine aspartam, sursa din fenilalanina
A nu se lasa la indemana copiilor.

Interactiuni medicamentoase

Vitamina K poate reduce efectele anumitor medicamente anticoagulante. Persoanele care iau medicamente anticoagulante trebuie sa consulte medicul inainte de a suplimenta regimul alimentar cu Calciu Sandoz+Vit.D sau cu orice alt supliment care contine vitamina K.

Informatii suplimentare

Compozitie

pe cp.eff.

- 400 mg de calciu elemental (sub forma de carbonat de calciu)
- 150 mg de magneziu elemental (sub forma de oxid de magneziu)
- 5 mg de zinc elemental (sub forma de sulfat de zinc)
- 2.5 mcg (100 IU) de vitamina D3
- 50 mcg vitamina K1 (fitomenadiona).

Ambalaj

Tub cu 10 comprimate efervescente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea