Litera B

#prospect #medicament

Berinin p, pulbere liofilizanta

Prospect Berinin p, pulbere liofilizanta

Forma de prezentare:
Pulbere liofilizata si imbogatita cu 600 UI factor IX de coagulare; cutie x 1 flacon pulbere + 1 flacon solvent x 5 ml + 1 set de reconstituire si administrare


Indicatii:
Profilaxia si terapia hemoragiilor in hemofilia B si afectiuni asociate cu deficit de factor IX.


Doze si administrare:
Doza de administrare depinde de severitatea deficientei de factor IX, de marimea si localizarea sangerarii. Doza de factor IX de adm. se estimeaza astfel: 1 Ul/kg conduce la o marire a activitatii factorului IX de circa 0,8% din activitatea normala. Uneori este necesara administrarea unei doze mai mari decat cele obisnuite. in special in cazul interventiilor chirurgicale majore, este esential ca terapia de substitutie sa fie monitorizata cu ajutorul testelor de coagulare. Efectul terapeutic nu poate fi obtinut daca in sange exista anticorpi antifactor IX.


Reactii adverse:
Rar reactii alergice, hipervolemie si febra. in cazul pacientilor cu sensibilitate de tip alergic cunoscuta, este necesara administrarea profilactica a antihistaminicelor si a corticosteroizilor. Nu este total exclusa ipoteza transmiterii maladiilor infectioase, prin transmiterea agentilor infectiosi. Aceasta se aplica si in privinta celor de natura necunoscuta pana acum, cum ar fi hepatitele non-A si non-B.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.