Litera A

#prospect #medicament

Anghirolbio

Prospect Anghirolbio

Compozitie:
Un drajeu contine extract uscat de anghinare (Cynara scolymus) 25mg si excipienti: nucleu - amidon de porumb, polividona K 30, talc, stearat de magneziu, lactoza monohidrat, strat de drajefiere - zahar, talc, dioxid de titan(E 171), gelatina, ceara Carnauba micronizata.

Actiune
Anghirolbio este util persoanelor care intampina dificultati in digestia alimentelor din cauza suferintelor bilei (fierii) fie ca aceasta nu este produsa de ficat in cantitati suficiente, fie ca evacuarea sa este incetinita si dificila. Anghirolbio sustine functionarea normala a bilei, ajutand astfel la desfasurarea fireasca a proceselor de digestie, fara tulburarile biliare ce pot genera greturi, balonari, colici sau senzatie de greutate dupa mese. Usurarea digestiai conduce la instalarea si mentinerea unui ritm normal al miscarilor intestinale, inlaturand dificultatile de tranzit si ajutand la mentinerea echilibrului florei microbiene intestinale.
Anghirolbio este de folos si persoanelor care nu au pofta de mancare ajutandu-le sa isi recapete apetitul.


Utilizare

Adulti: doza uzuala este de 2 - 3 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor
Copii intre 7 si 10 ani: doza uzuala este de 1 drajeu Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor, la recomandarea medicului
Copii intre 10 si 15 ani: doza uzuala este de 1 - 2 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor, la recomadarea medicului.


Precautii
Nu se recomanda utilizarea produsului la persoanele care sunt cunosvute cu litiaza biliara (pietre la fiere), cu insuficienta hepatica severa sau cu insuficienta renala acuta. Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante inrudite(crizantema, arnica) nu trebuie sa utilizeze acest produs.
Contine zahar precum si lactoza monohidrat. Persoanele care cunosc faptul ca au intoleranta la anumite categorii de glucide nu trebuie sa utilizeze acest produs.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.Dupa doze mari pot sa apara greata, ameteli, senzatie de caldura.

Producator
S.C. Biofarm S.A.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului