Terapii alternative

#tonic regal #apiland #tinctura de propolis #produse apicole #miere #gripa #raceala #laptisor de matca

Scapa de racelile rebele cu ajutorul produselor apicole

Atunci cand, mici fiind, ne incerca o raceala sau o gripa, mama ori bunica ne faceau rapid un ceai cald cu multa miere si lamaie. Si nu greseau deloc. Insa nu doar mierea „face bine” in acest caz. Toate produsele apicole sunt un bun aliat impotriva afectiunilor aparatului respirator. Iata ce rol au fiecare in parte:

Tonicele apicole

Si pentru ca e mai bine sa previi decat sa tratezi, ApiLand a creat doua cocktailuri de produse apicole. Realizate pe baza de laptisor de matca, extract de polen, extract de propolis si miere –Tonicul apicultorului – si pe baza de laptisor de matca pur, ginseng si miere –Tonicul regal -, aceste produse intaresc sistemul imunitar, astfel incat organismul ramane puternic in fata racelilor si a gripelor. Pentru un efect de durata se recomanda utilizarea a 1-2 fiole pe zi.

Toate aceste produse apicole, dar si multe altele le gasesti la ApiLand. Viziteaza magazinul online apiland.ro si vei descoperi si o multime de oferte interesante.

Laptisorul de matca

 

Laptisorul de matca pur ECO de la ApiLand este eficient in cazurile de gripa sau de infectii virale acute. Acest produs are rolul de a diminua transpiratia, tusea excesiva si crizele de astm bronsic. Specialistii recomanda cure de imunizare de sase saptamani in care se consuma 0,5-1 gram de laptisor de matca pe zi.

Propolisul

Calitatile deosebite ale propolisului sunt de necontestat. Ca si in cazul mierii, tinctura de propolis are efect antimicrobian, antiinflamator si imunostimulent, motiv pentru care o cura cu acest produs nu face decat sa intareasca organismul si sa il faca rezistent in fata bolilor. Este si un bun analgezic, calmand durerile in gat.

Specialistii ApiLand recomanda uitilizarea a 30 picaturi de tinctura de trei ori pe zi, in amestec cu miere sau pe o bucatica de paine.

Pastura

Si pentru ca spuneam ca toate produsele apicole sunt utile in tratarea racelii, nu trebuie in niciun caz sa ignoram rolul pe care il are pastura in acest caz. Pastura, care este de fapt polen fermentat in conditii naturale in stup, este un antibiotic natural. Continutul bogat de vitamine transforma pastura intr-un ajutor real in bolile respiratorii alergice, dar si in cazul infectiilor virale sau al epidemiilor de gripa.

ApiLand a combinat proprietatile pasturii si ale mierii, obtinand astfel un produs care, pe langa faptul ca este usor agreat de catre copii, spre exemplu, inglobeaza toate calitatile celor doua produse. Una-doua lingurite de pastura in miere previn, dar si trateaza rapid si usor orice raceala sau gripa.

Mierea

Mierea este primul produs la care ne gandim atunci cand vine vorba despre o raceala rebela. Si pe buna dreptate. Mierea este apreciata atat pentru aportul mare de vitamine, dar si pentru efectul sau antibacterian si antiinflamator, care te ajuta sa tii la distanta raceala si gripa. Daca te-ai imbolnavit deja, o cura rapida cu miere te va ajuta sa scapi de tusea suparatoare, datorita substantelor volatile pe care le contine si a celor calmante. Avantajul urias al acestui tratament este ca nu are contraindicatii si ca poate fi administrat la orice varsta.

O lingura de miere cu lamaie luata de 3-4 ori pe zi dupa mese calmeaza tusea, inlatura usturimea de la nivelul gatului si are efecte antiinflamatoare. Combinata cu scortisoara, spre exemplu, desfunda caile nazale in mod natural.

Specialistii ApiLand recomanda curele cu miere cruda, monoflora sau poliflora, care nu a fost tratata termic. Un pont in acest caz: mierea care a fost incalzita este mult mai lichida si nu cristalizeaza, de aceea e bine sa cumperi acest produs apicol nu de pe marginea drumului, unde borcanele cu miere au stat zile in sir in soarele dogoritor, ci din magazine de specialitate. La apiland.ro gasesti miere de tei, miere de salcam sau miere poliflora cruda, suta la suta naturala si atestata Bio.

 

Foto: hepta.ro

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului