Terapii alternative

#imunitate colostru #colostru #imunitate

Protejeaza imunitatea familiei cu Activit Colostru Premium!

In aceasta perioada , imunitatea familiei este greu pusa la incercare. Racelile si virozele sunt la tot pasul, iar arsenalul medicamentos uneori parca nu mai face fata. Pentru a combate aceste neplaceri o vorba inteleapta spune ca ”e mai bine sa previi decat sa tratezi”. De aceea este indicat sa stimulezi in mod natural imunitatea organismului astfel incat acesta sa lupte independent impotriva factorilor destabilizatori ai mediului.

Pentru a veni in sprijinul sistemului imunitar, natura ne pune la dispozitie diverse resurse care ne pot ajuta sa trecem cu bine de sezonul racoros. Colostrul este una din cele mai valoroase elemente naturale, fiind supranumit ”aurul lichid” datorita compozitiei deosebite si a numeroaselor beneficii aduse organismului. Este compus din peste 200 de ingrediente importante ( anticorpi, factri de crestere, vitamine , minerale etc.) ce au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor in organismul uman si care nu se regasesc intr-o astfel de concentratie in niciun alt produs natural.

Putem beneficia de aceste proprietati fie dupa nastere, prin laptele matern, fie cu ajutorul colostrului bovin care dispune de atribute similare. Colostrul bovin este o resursa terapeutica valoroasa ce vin ein sprijinul sistemului imunitar, dar si in tratamentul afectiunilor infectioase. De asemenea, protejeaza sistemul gastrointestinal, ajuta organismul sa lupte impotriva afectiunilor respiratorii, creste randamentul fizic, sustine absorbtia fierului si reducerea nivelului de glucoza din sange. Sunt numai cateva din numeroasele beneficii pe care colostrul le poate aduce atat organismului copiilor, cat si al adultilor.

Colostrul bovin se regaseste intr-o compozitie unica alaturi de vitamina C in produsul natural Activit Colostru Premium, creat special pentru necesitatile bebelusilor, ale copiilor de toate varstele, dar si ale adultilor. Activit Colostru Premium contine colostru bovin de cea mai inalta puritate, colectat in primele 6 ore dupa primul muls, fiind un produs cu un puternic efect antioxidant, de intarire a sistemului imunitar si de regenerare a organismului.

Pentru sustinerea imunitatii intregii familii, va propunem un Pachet Promotional format din 3 cutii Activit Colostru Premium care, alaturi de beneficiile aduse sanatatii, va aduce si multe surprize la achizitionare. In perioada 1 decembrie 2015 - 31 ianuarie 2016, aveti sansa de a castiga unul din cele 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 450 lei, sau o jucarie Diney din cele 60 puse in joc in cadrul concursului organizat de Ropharma, brandul desemnat fi cel mai de incredere in ochii mamelor din Romania atunci cand vine vorba de produse naturale pentru sustinerea sanatatii copiilor.

Pachetul promotional Activit Colostru Premium este acum disponibil in farmaciile Ropharma, dar si pe magazinul online ropharma-healthcare.ro.

Mai multe detalii despre campanie, despre produsele Ropharma si noutati despre ofertele speciale pe pagina de Facebook Ropharma .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare