Terapii alternative

#apiland #produse apicole #imunitate #laptisor de matca

Mai sanatos si mai puternic cu ajutorul laptisorului de matca

Laptisorul de matca este o substanta naturala, bogata in nutrienti indispensabili organismului, un adevarat elixir pentru sanatate. Printre altele, laptisorul de matca creste imunitatea organismului, motiv pentru care este un aliat perfect in orice anotimp.

 

Laptisorul de matca pur este un supliment nutritiv natural, care are efecte terapeutice excelente. In plus, acesta alunga oboseala, revitalizand organismul slabit in urma perioadelor de efort intelectual sau fizic intens sau dupa episoade stresante, cum ar fi o sesiune grea. Datorita continutului de acid pantotenic, a vitaminelor A, C, D si E, dar si datorita mineralelor precum calciu, fier, cupru, fosfor, postasiu si sulf este un tonic extraordinar.

Laptisorul de matca are puternice proprietati antivirale si antiinfectioase si ajuta la intarirea sistemul imunitar.

In plus, accelereaza vindecarea inflamatiilor articulare ca urmare a suferintelor reumatice, ajuta la reducerea nivelului colesterolului rau din sange, accelereaza vindecarea ranilor si a oaselor lezate si infrumuseteaza tenul.

Specialistii in apicultura recomanda laptisorul de matca, intrucat acesta pastreaza nealterate toate calitatile dobandite in stup. Laptisor de matca pur crud gasesti la Apiland si poti avea certitudinea unor produse atent recoltate si pastrate.

Acesta are un gust acrisor, usor astringent, insa nu este neplacut si poate fi consumat ca atare. Se administreaza in cure de 6 saptamani, doza recomandata pentru un adult fiind de 1-2 grame pe zi, in vreme ce copiilor li se administreaza 0,5 grame pe zi.

Tot pentru copii, Apiland a scos pe piata Laptisor de matca pur cu aroma de mango. Acesta este foarte usor de administrat copiilor tocmai datorita gustului dulce pe care il are. La proprietatile laptisorului de matca se adauga si cele ale acestui fruct exotic. Mai exact, mango contine vitaminele A, B6, C, E si este o sursa de proteine si carbohidrati. Copilul tau va fi incantat de aroma pe care acest medicament natural o are, iar organismul sau va fi mult mai puternic.

Toate aceste produse apicole, dar si multe altele le gasesti la ApiLand. Viziteaza magazinul online apiland.ro si vei descoperi o multime de oferte interesante.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului