Terapii alternative

#ceaiuri pentru dureri #ceaiuri #remedii #remedii naturale #metode naturiste

Ceaiuri&Remedii: 6 ceaiuri care te scapa de durerile comune

 

Atunci cand vremea incepe sa se strice, bauturile incep sa se incalzeasca. Daca iarna preferam bauturile fierbinti, cum ar fi vinul fiert sau ceaiurile, trebuie sa stim ca unele ne pot scapa si de diverse afectiuni. Ne referim, bineinteles, la ceaiuri, vinul ne poate scapa doar de stres si griji.
 

6 ceaiuri care te scapa de dureri

Pentru durerile de cap, se pare, este recomandat ceaiul de scortisoara. Cu toate ca pe la noi nu se obisnuieste sa se consume un asemenea ceai, calitatile sale sunt extraordinare. Imagineaza-ti cum este sa nu mai ai dureri de cap si asta doar pentru ca bei un ceai. Suna perfect!

Scapa de tuse cu...CIMBRU! Neobisnuit remediu, nu? Ei bine, alegerea este a ta: fie alegi ceaiul de cimbru, fie pe cel de ceapa. Daca trebuie sa fim corecti, este mai usor de baut ceaiul de cimbru decat cel de ceapa. Ceaiul de ceapa, cu toate ca este eficient, are gustul unei pedepse.

Ai gatul uscat? Nu poti sa scapi de senzatia de mancarime? Noi cunoastem secretul care te poate face fericit! Ceaiul de lamaie cu o lingurita de miere! Nu ne crezi? Atunci incearca-l si convinge-te. Ce ai de pierdut? Doar nu vocea...

Daca durerile de stomac nu-ti dau pace atunci trebuie, neaparat, sa stii ca cel mai bun remediu se afla deja in bucataria ta! Ceaiul de musetel iti poate calma orice durere de stomac, bea-l caldut si apoi stai linistit undeva la caldura. In scurt timp vei observa ca durerea iti va trece.

Multi credem ca oboseala trece doar daca ne odihnim sau dormim, dar nu e, chiar, asa!Poti sa nu ne crezi, dar se pare ca ceaiul de menta te poate scapa de oboseala. Nu stim exact cum actioneaza acest ceai asupra organismului, dar odata consumat starea de oboseala dispare!

Nu poti sa dormi noptea? Ai probleme cu somnul? Ei bine, atunci trebuie sa neaparat sa stii ca ceaiul de floarea pasiunii te scapa de aceste probleme. Acest ceai actioneaza ca un somnifer, doar ca este 100% natural. Spune adio noptilor fara odihna si pregateste-te sa dormi linistit ca un nou nascut.

Sursa imagini: Pixabay.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului