Terapii alternative

#somn #biomagick #plasturi

Castiga plasturi detoxifianti pentru un somn linistit

Te intorci pe-o parte si pe alta in timpul somnului de foarte multe ori, te trezesti de cateva ori pe noapte si visele tale sunt foarte zbuciumate? Dimineata, esti confuz si obosit si doar cana de cafea este singura care te face sa te ridici din pat? Este clar ca suferi de oboseala, ca organismul tau este slabit si surmenat.

In perioada iernii, aceasta situatie este des intalnita din cauza mai multor factori: mancarea cu grasimi, fara fructe si legume proaspete, temperaturile scazute de afara, absenta soarelui etc.

Sanatate .acasa.ro impreuna cu BioMagick.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga pachetul BioMagick Start cu plasturi detoxifianti de la BioMagick.ro!”. Daca iti doresti sa scapi de toxinele din organism, ai sansa acum cu ajutorul plasturilor detoxifianti BioMagick. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum .acasa.ro: „Ce alte ingrediente, in afara de cele existente (vezi info pe www.biomagick.ro ), ai mai adauga plasturilor BioMagick?”.

Cele mai interesante si originale trei raspunsuri vor fi premiate!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro.
In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 5 -17 ianuarie. Castigatorii va fi anuntati, in data de luni 18 ianuarie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului