Terapii alternative

#beneficii lavanda #miros #aromaterapie #lavanda

Beneficiile mirosului de lavanda asupra organismului

Multe studii au relevant efectele benefice ale micutei flori mov parfumate. Se stie din popor ca are efecte de relaxare asupra psihicului uman si actioneaza ca un somnifer natural. Totusi, ce substanta este raspunzatoare de aceste efecte? Medicina a relevat faptul ca in levantica se regaseste un alcool puternic numit linalool. Acesta are efecte puternice de relaxare si in momentul in care este absorbit prin intermediul cailor respiratorii, poate avea efecte benefice asupra receptorilor celulelor cerebrale. Asaza odorizantul de camera cu miros de lavanda oriunde doresti, cu precadere in incaperile unde te relaxezi. Ai grija ca in biroul de lucru unde trebuie sa muncesti in ritm alert sa nu asezi acest miros delicat pentru ca iti va periclita capacitatile de concentrare, relaxându-te mult prea tare.

De asemenea, tine cont de calitatea parfumului pe care decizi sa il asezi in propria casa. Este dovedit faptul ca majoritatea odorizantelor din comert contin substante chimice care sunt agresive cu sanatatea noastra. De aceea, este important sa ne orientam atentia catre odorizantele ecologice care sunt mult mai putin nocive decât celelalte. Odorizantele de la Casa Parfumurilor sunt dezvoltate pe principii ecologice si contin esente si parfumanti adusi din SUA. De asemenea, se respecta limitele COV impuse de Europa si SUA. Casa Parfumurilor pune la dispozitie o gama variata de odorizante cu aroma de lavanda.

1. Odorizantul solid pentru camera

Alege odorizantul pentru ambient solid pentru parfumarea livingului cu o aroma discreta de lavanda. Designul versatil se potriveste perfect in orice incapere alegi sa il asezi. Mai mult, are dimensiuni reduse si nu ocupa loc in mod inutil. Are capacitatea de a improspata aerul timp de 30 de zile si este mult mai eficient decât odorizantele cu gel, ulei si aerosoli. in plus, nu se sparge si nici nu are cum sa se rastoarne.

2. Saculet odorizant

Este alegerea perfecta pentru spatiile mici cum sunt dressingurile si chiar gentile. Imagineaza-ti ce senzatie placuta este ca in fiecare dimineata sa deschizi dulapul si un val proaspat de levantica sa iti inunde instant simturile. Mai mult, in permanenta sa porti dupa tine aceasta mireasma delicata.

3. Odorizant WC

Fie ca vorbim de odorizantul remind air curve - ce se poate aplica in locurile mai putin vizibile, datorita ventuzei, despre odorizantul WC Bowl Clip, care se prinde de peretele exterior al vasului de WC sau despre Wave 2.0, odorizantul de pisoar care este printre cele mai populare si utilizate la scara larga pe piata odorizantelor de pisoar, lavanda se regaseste si in mirosul preferat al celor ce utilizeaza odorizante de WC.

4. Odorizant concentrat pentru tesaturi si ambient

Se foloseste impreuna cu pulverizatorul profesional de la Casa Parfumurilor pentru a putea fi imprastiat in ambient. Este foarte concentrat, deci se poate dilua cu apa in functie de preferintele fiecarui utilizator. Nu pateaza tesaturile, prin urmare se poate folosi cu incredere pe perdele, covoare, sau oriunde crezi ca este potrivit pentru a se pastra mirosul tau preferat de lavanda.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare