Terapii alternative

#tratamente naturiste #tratamente alternative #beneficii #ceai #plante medicinale #cozi de cirese #ceai cozi de cirese

Beneficiile ceaiului de cozi de cirese: Combate celulita, slabeste rapid si pune sanatatea la punct!

Coditele de cirese sunt remedii naturiste cu beneficii medicinale remarcabile, in special impotriva celulitei, bolilor renale, metabolice sau cardiovasculare, datorita proprietatilor diuretice, antiinflamatorii, detoxifiante si antioxidante. Profita de faptul ca este sezonul cireselor, pune coditele la uscat si bucura-te de beneficiile greu de numarat ale unui ceai cu adevarat sanatos!

Slabeste rapid

Poti adauga coditele de cirese pe lista plantelor medicinale care lupta cu succes impotriva kilogramelor in plus, datorita proprietatilor diuretice ale acestora. In plus, spre deosebire de alte ceaiuri, cel de cozi de cirese are un gust placut, putandu-se transforma intr-o bautura delicioasa de vara.

Topeste celulita

Ceaiul din cozi de cirese este si un anticelulitic natural de nadejde, care te ajuta sa scapi de pielea cu aspect de coaja de portocala fara prea mult efort. Ceaiul are proprietati depurative, ajutand la topirea grasimilor si uniformizarea aspectului pielii. Ajuta si la prevenirea retentiei de apa in organism, care determina formarea straturilor celulitice.

Trateaza afectiunile renale si ale tractului urinar

Ceaiul din codite de cirese este un remediu naturist pentru buna functionare a tractului urinar, tratand cu succes infectiile urinare si litiaza renala, datorita proprietatilor antiinflamatoare si antiseptice. In plus, ajuta la eliminarea rapida a nisipului la rinichi.

Combate afectiunile metabolice

Datorita proprietatilor antiinflamatorii si depurative, ceaiul de codite de cirese are un rol esential in combaterea unor afectiuni metabolice precum obezitatea sau guta.

Previne bolile de inima

Ceaiul are un rol esential si in protejarea inimii de boli, precum: insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, edeme etc. Potrivit fitoterapeutilor, o cura de doar 30 de zile cu ceai de codite de cirese previne ischemia cardiaca.

Combate alergiile

Ceaiul de cozi de cirese este un adjuvant esential in combaterea reactiilor neplacute ale alergiilor, in special ale simptomelor aparute pe piele, cum sunt urticariile. Fitoterapeutii sustin ca ceaiul este un adjuvant in ameliorarea simptomelor de astm alergic.

Contraindicatii ale ceaiului de codite de cirese

Cozile de cirese sunt unele dintre putinele plante medicinale care nu au efecte secundare in organism. Singurele persoane care ar trebui sa evite acest remediu naturist sunt cele diagnosticate cu pietre foarte mari la rinichi, pentru evitarea blocajelor.

Sursa foto: vashezdorovie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului