Terapii alternative

#mierea si durerile #tratament natural #miere #dureri #tratament naturist

6 probleme pe care ti le rezolva MIEREA!

 

Mierea este unul dintre cele mai vechi alimente cunoscute de noi, existand borcane cu miere nealterata veche de peste 2000 de ani. Dar te intrebi, probabil, ce legatura are asta cu problemele de care te poate scapa mierea, nu? Ei bine, noi am descoperit sase remedii naturale pe care le poti folosi pentru a scapa de diverse dureri si toate include mierea!
 

6 dureri de care poti scapa folosind miere

Daca iti doresti sa scapi de raceala atunci trebuie sa stii ca mierea iti va imbunatati sistemul imunitar. Tot ce ai de facut este sa amesteci o lingurita de miere cu una de suc de lamaie. Acum incearca sa bei aceasta compozitie cel putin de doua ori pe saptamana in anotimpul rece.

 

Cu totii auzim din ce in ce mai des de DETOXIFIERE si, uneori, de cat de costisitoare poate fi aceasta. Noi am gasit o solutie mult mai ieftina pentru detoxifiere, chiar, la tine acasa. Tot ce iti trebuie este o cana de ceai de plante si o lingurita sau doua miere.

Ai probleme cu sinusurile? Aici lucrurile stau foarte usor: ingredientele de care ai nevoie sunt chiar la tine in bucatarie. Nu ai nevoie decat de doua lingurite de otet de mere si o lingurita de miere. Mixeaza-le si lasa-ti sinusurile sa se bucure de compozitie.

 

Vrei sa scapi de kilogramele in plus? Nu stii ce diete sa mai tii? Niciuna nu da roade? Ei bine, noi venim cu o propunere noua pe care nu stim daca ai mai incercat-o, dar daca nu atunci ti-o recomandam. Amesteca o lingurita de miere cu una o lingurita sau doua de scortisoara si lasa magia sa iti invaluie trupul.

Daca nu reusesti sa scapi de tuse sub nicio forma, dar te-ai saturat sa iei pastile, nu te necaji! Mierea te poate ajuta si in acest caz! Tot ce ai de facut este sa amesteci opt lingurite de miere cu patru lingurite de zeama de lamaie. Compozitia se tine la frigider si se ia cate o lingurita in fiecare dimineata.

 

Daca o masea sau un dinte care te supara iti recomandam un tratament cu miere care s-ar putea sa te scape de durere. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingurita de miere cu una de scortisoara. Dupa ce le-ai omogenizat bine, nu-ti mai ramane decat sa aplici pe dintele care iti da batai de cap.

Sursa imagini: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului