Terapii alternative

#mieta cu miere #tonic regal #polen crud #miere cruda #apiland #tinctura de propolis #produse apicole #laptisor de matca

3 diete cu miere care te scapa de kilogramele nedorite simplu si rapid

Multa lume considera ca mierea ingrasa. Studiile au demonstrat ca, de fapt, mierea poate declansa modificari metabolice care neutralizeaza pofta de dulciuri, favorizand astfel scaderea in greutate.

Nutritionistul britanic Mike McInnes recomanda inlocuirea totala a zaharului si a indulcitorilor artificiali cu miere. Si asta cu atat mai mult cu cat mierea este de doua ori mai dulce decat zaharul si astfel se injumatateste aportul de zaharuri din organism. Dar iata cateva diete care se bazeaza pe miere pentru o slabire rapida si eficienta!

Dieta cu miere si scortisoara

Cea mai cunoscuta dieta este cea cu miere si scortisoara. Fierbe o cana cu apa, iar cand s-a racit, adauga in ea o lingurita de miere cruda de la ApiLand amestecata cu o jumatate de lingurita de praf de scortisoara. Bea prima jumatate dimineata pe stomacul gol, iar restul, seara, inainte de culcare. Cei care au tinut aceasta dieta sustin ca dupa primele sapte zile au dat jos 2-3 kilograme fara sa faca niciun fel de efort. Trebuie insa consumata foarte multa apa in aceasta perioada pentru ca dieta sa aiba efectul scontat.

Dieta cu miere si lamaie

O dieta rapida, pe care o poti tine chiar inainte de a pleca in concediu la mare, spre exemplu, este dieta cu miere si lamaie. Aceasta dureaza doar doua zile si promite sa te scape imediat de doua kilograme. Pentru fiecare din cele doua zile ai nevoie de 3 litri de apa minerala, de sucul de la trei lamai si de 50 de grame de miere naturala cruda. Consuma pe parcursul intregii zile acest amestec si evita in aceasta perioada mancarurile grase. Utilizeaza miere cruda poliflora, extrem de sanatoase intrucat nu este tratata termic pastrandu-si astfel proprietatile naturale.

Dieta cu miere, hrean si lamaie

Pentru detoxifiere, dar si pentru a elimina grasimea de pe abdomen este recomandata o cura cu miere, hrean si lamaie. In plus, este bogata in vitamine, fibre si nutrienti benefici organismului. Pentru aceasta dieta ai nevoie de 150 de grame de hrean, trei lamai si trei linguri de miere. Curata hreanul si da-l pe razatoare. Taie lamaile bucati cu tot cu coaja si adauga-le si pe ele in blender, apoi adauga peste acestea trei linguri de miere de salcam de la ApiLand. Mixeaza pana devine o pasta pe care las-o la frigider pana a doua zi. Timp de trei saptamani, consuma din aceasta pasta cate o lingurita dupa micul dejun si una dupa pranz.

Orice fel de dieta ai tine, organismul tau ar putea sa fie slabit din cauza privarii lui de anumiti nutrienti. De aceea, specialistii ApiLand recomanda in paralel o cura cu un tonic apicol. Tonicul apicultorului este un cocktail de produse ale stupului menit sa intareasca organismul. Laptisorul de matca, extractul de polen, extractul de propolis si mierea intaresc sistemul imunitar, stimuleaza activitatea cerebrala si elimina oboseala, atat de des intalnita in curele de slabire.

Tonicul regal contine, pe langa laptisor de matca pur, miere si ginseng care maresc rezistenta organismului in fata bolilor.

Toate aceste produse apicole, dar si multe altele le gasesti la ApiLand. Viziteaza magazinul online apiland.ro si vei descoperi o multime de oferte interesante.

Foto: hepta.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare