Frumusete & Ingrijire

#bust #bust ferm #bust voluminos

Vrei un bust ferm si voluminos? Afla solutia!

De-a lungul timpului, femeile au fost permanent preocupate de aspectul bustului. Indiferent de marime sau moda, un singur lucru a ramas constant: un aspect frumos al pieptului se traduce prin fermitate si tonus.

Tot mai multe femeii sunt preocupate de marimea bustului, dorindu-si sa aiba sanii cat mai voluminosi si fermi.

Pe langa exercitiile fizice care pot contribui la niste sani de invidiat, exista si cateva tratamente cu acelasi efect, pentru marirea bustului si fermitatea acestuia.

Exercitiile pentru piept te vor ajuta sa iti imbunatatesti postura si sa iti controlezi mult mai bine respiratia, cel mai bun sport pentru piept este considerat a fi inotul.

Pe piata produselor cosmetice se gasesec diferite tratamente pentru marirea bustului si fermitatea acestuia fara a mai fi nevoie sa apelalati la chirurgia estetica.

Un astfel de tratament pentru marirea bustului si fermitate este cel de la brandul Guam, crema Volumel.

Daca doresti un piept mai voluminos, rotund, ferm, tonifiat si mai tanar, crema Volumel este solutia. Aceasta imbunatateste treptat sanul si genereaza un efect de marire a bustului. Imbogatita cu celule stem aceasta stimuleaza procesul de regenerare a pielii lasand sanul mai tonic, elastic si tanar.

Contine substante functionale naturale care nu afecteaza sistemul hormonal: celule stem, un amestec de extracte vegetale din alge rosii, Sorghum bicolor si unt camelina.

Folosita zilnic, timp de mai putin de doua luni, pieptul va deveni mai voluminos si mai tonifiat.

Pentru mai multe informatii despre acest produs si alte produse ale brandului Guam accesati guam.ro, pentru un corp de invidiat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului