Frumusete & Ingrijire

#beneficii #ulei #ulei de masline

Uleiul de masline, numeroase beneficii pentru piele! Cum sa-l folosesti in rutina zilnica de ingrijire

Uleiul de masline, acest aur lichid lasat mostenire de catre zei, are extrem de multe calitati si beneficii, iar prin utilizarea frecventa a acestuia pielea noastra va fi mai frumoasa si mai sanatoasa. 

 

Bogat in antioxidanti, si avand in compozitie vitamina A si E, uleiul de masline ajuta la regenerarea celulelor pielii, prevenind astfel imbatranirea si aparitia ridurilor. Produsele cosmetice pe baza de ulei de masline, ingrijesc, hidrateaza si ajuta la mentinerea elasticitati pielii. Bogate in vitamine, minerale si acizi grasi  toate produsele pe baza de ulei de masline au un efect magic asupra pielii, indiferent ca vorbim de geluri de dus, sapunuri, sampoane etc.

Pe site-ul Ecozar.ro ai la dispozitie o gama larga de produse BIO pe baza de ulei de masline extravirgin, dar una este cu adevarat speciala. Gama Olivos are la baza amestecul unic de ulei de masline extravirgin si parfum natural, ceea ce face ca acest brand sa fie unic pe piata. In plus, toate sapunurile si procesul de ambalare sunt realizate manual. Sapunurile din ulei de masline sunt facute cu ulei de masline 100%, de aceea culoarea sapunurilor Olivos este intre alb si verde deschis.  Sapunurile Olivos cu ulei de masline sunt produse naturale artizanale facute pentru baie si corp pentru a calma corpul, mintea si sufletul. 

Si daca nu te-ai convins de beneficiile uleiului de masline, Ecozar.ro iti recomanda cateva produse care creeaza dependenta, garantat! In plus te poti bucura de cele mai bune traditii SPA la tine acasa!

Foloseste un gel de dus cu ulei de masline si colagen

Ce poate fi mai relaxant dupa o zi solicitanta, decat un dus fierbinte? Cu un nivel maxim de colagen combinat cu ulei de masline  extravirgin, gelul de dus Olivos mentine elasticitatea si hidratarea pielii si ajuta si la reconstructia celulelor de sub suprafata pielii. In plus, elimina murdaria, impuritatile si restabileste echilibriul natural al pielii de la prima utilizare.

Gelurile de dus Olivos sunt facute cu cele mai fine si proaspete ingrediente pentru ca pielea ta sa aiba parte de ingrijirea de care are nevoie.

Foloseste sapun lichid antiseptic cu ulei de masline si miere, pentru fata si corp

Sapunul cu ulei de masline si miere este considerat un dar al naturii foarte eficient datorita proprietatilor benefice pe care le are. O proteina facuta de albine, ii confera mierii puterea de vindecare. Beneficiile sapunului lichid cu miere, ofera efecte similare pentru piele, o curata de bacterii si indeparteaza impuritatile. Combinatia dintre ulei de masline si miere, face din acest sapun un produs bogat in minerale si vitamine. Mierea din produs este un antiseptic usor si se poate aplica si pe pielea iritata sau sensibila. De asemenea, ofera beneficii extraordinare fara riscuri si este perfect de folosit atat de Adulti cat si de copii. 

Alege un sapun nutritiv cu lapte de capra si ulei de masline, pentru elasticitatea pielii

Un sapun natural, preparat din 100% ulei de masline si lapte de capra, perfect atat pentru fata cat si pentru corp si par. Datorita continutului de proteine din laptele de capra, sapunul hidrateaza eficient, hraneste si regenereaza pielea.

Efectul de peeling natural curata activ, elimina acneea, calmeaza iritatiile si face pielea mai elastica. Sapunul este excelent pentru ingrijirea zilnica pentru ca hraneste pielea cu vitaminele A, C, D, E si B, continute in laptele de capra, iar acizii alfa-hidroxi din acidul lactic intarzie semnele imbatranirii si intintineresc pielea.

In Egipt, femeile aveau obiceiul de a face bai in lapte de capra si miere poliflora pentru intinerire si mentinerea pielii catifelate. Uleiul de masline inmoaie perfect, hraneste si hidrateaza pielea. Sapunul vine ambalat intr-un saculet special din bumbac, facandu-l perfect pentru transport. In interiorul saculetului veti gasi, pe langa sapun, si un puf de baie care sa te ajute la o curatare profunda sau la un gomaj.

Pentru o piele catifelata alege un sapun scrub anticelulitic cu cafea turceasca si ulei de masline

Trezeste-ti simturile cu super-alimentul pentru piele, sapun cu cafea turceasca, combinat cu 100% ulei de masline extra virgin. Sapunul extraordinar are proprietati minunate si datorita cafelei turcesti acesta ajuta la activarea circulatiei sangelui, intareste pielea, iar prin masaj reduce celulita.

Efectul de scrub al granulelor de cafea ofera o curatare blanda dar profunda si elimina bacteriile care pot cauza aparitia acneei, protejand pielea impotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu. In plus, acest sapun hraneste si ofera fermitate si stralucire pielii.

Produsul este ambalat manual cu grija intr-un saculet din material textil, ce il face ideal pentru calatoriile dvs.

Pudra de sapun spumant si exfoliant de baie, cu particule de sclipici si ulei de masline, in loc de spumant

Rasfatati-va simturile si inlaturati stresul zilnic cu ajutorul acestui produs perfect pentru rutina zilnica in baie. Produs pur si natural, realizat manual, biodegradabil, cu 100% extra de ulei de masline extravirgin, ideal pentru toata familia si potrivit pentru toate tipurile de piele.

Sapunul pudra poate fi folosit in cada, acesta se dizolva in apa si creeaza bule, in timp ce uleiul hidrateaza usor pielea. Se mai poate folosi si pentru a-ti pregati pielea inaintea unei sesiuni de manichiura/pedichiura, datorita proprietatilor de curatare, exfoliere si hidratare a pielii.

Datorita aromei linistitoare, in timpul baii si dupa baie, atat corpul cat si sufletul raman revigorate si reimprospate, lasand si senzatia de piele supla. In plus, particulele de sclipici care se regasesc in aceasta pudra de sapun fac pielea super stralucitoare si radianta dupa baie.

Alege un set pentru masaj anti-celulitic (sapun cu frunze de maslin + manusa exfolianta)

Sapunul pentru masaj este special conceput pentru a oferi placerea masajului relaxant in baie, chiar la tine acasa. Frunzele de maslin improspateaza pielea si imbunatatesc circulatia sangelui datorita „oleuropeina” care se gaseste in masline si in frunzele sale sunt eficiente in tratamentul celulitei, datorita calitatilor de intinerire si de protectie. Manusa exfolianta completeaza experienta traditionala de hammam  pentru a curata pielea si de a va rasfata trupul inainte de a incepe o noua zi sau dupa o zi obositoare. 

Alege un sapun cu vanilie si ulei de masline pentru efect anti-imbatranire

Foloseste sapunul si descopera Amuleta Norocoasa - Ochiul Magic sau Ochiul Rau -  in interiorul lui, pe care o poti pastra in buzunar, in casa ori in portofel, pentru a-ti aduce noroc si protectie.

Ce semnifica amuleta Ochiul Magic sau Ochiul Rau?

Denumirea turceasca data acestei amulete protejeaza o persoana impotriva „ochiului rau” adica a deochiului. In credinta poporului turc, „ochiul rau” te protejeaza de toate energiile negative, iti protejeaza casa, biroul si pe cei iubiti. Incepeti sa va vindecati pielea din exterior spre interior, sa combateti imbatranirea, sa reduceti ridurile cu ajutorul sapunului special conceput cu 100% ulei de masline extravirgin si vanilie.

Sapunul stimuleaza refacerea celulelor - uleiul de masline previne imbatranirea, in timp ce vanilia are rol in regenerare si reintinerire a pielii. Realizat din 100% ulei de masline extravirgin si vanilie, acesta curata profund porii, oferind in acelasi timp cea mai buna ingrijire si improspatare.  Sapunul in forma de amuleta este delicat cu pielea si poate fi utilizat pe corp, fata sau par.  Produsul vine intr-un ambalaj transparent si contine amuleta norocoasa Ochiul Magic, ce poate fi folosita dupa terminarea sapunului, ca amuleta protectoare si norocoasa.

Ecozar iti ofera acces la lumea BIO inca din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decat o gama uriasa de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar gasesti zilnic multe produse atragatoare, ca sa-ti faci viata mai usoara, mai sanatoasa… si poate chiar mai relaxanta. Intra pe https://www.ecozar.ro/, profita de reducerea de bun-venit si alege produsele perfecte pentru tine si cei dragi!

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare