Frumusete & Ingrijire

#epilare ceara #piele sanatoasa #ceara #epilare

Trucuri pentru o epilare sanatoasa cu ceara

Epilatul cu ceara la domiciliu se poate transforma dintr-o simpla procedura de infrumusetare intr-un adevarat dezastru cosmetic, cu repercusiuni asupra sanatatii pielii tale. Nu lasa ca ceea ce ar trebui sa te ajute sa ai o piele fina si stralucitoare sa devina o cauza a iritatiilor, arsurilor sau a altor probleme. Respecta urmatoarele trucuri pentru o epilare reusita si sanatoasa acasa!

 

Alege ceara potrivita pentru tine


Poti opta pentru mai multe tipuri de ceara disponibile pe piata - benzi, refolosibila sau de unica folosinta. De asemenea, ai de optat si intre epilarea cu ceara fierbinte sau la rece.

Daca stii ca nu suporti ceara fierbinte sau ca te iriti foarte tare, opteaza pentru cea rece, iar daca stii ca o folosesti doar tu, poti alege ceara refolosibila.

Ceara de unica folosinta este mai igienica, dar mai costisitoare un pic, deoarece trebuie sa o cumperi la fiecare epilare.

Ceara contine tot felul de arome si ingrediente menite sa faciliteze smulgerea firelor de par si sa ajute pielea sa suporte mai bine epilatul. Citeste cu atentie eticheta si vezi sa nu existe ingrediente la care ai alergie sau care nu iti fac bine la piele.
 

Incalzeste ceara in deplina siguranta


Daca alegi ceara traditionala, fierbinte, atunci vei fi nevoita sa o incalzesti de fiecare data. Evita metoda clasica a incalzirii pe aragaz. Exista riscul sa o incingi prea tare, miroase destul de urat si lasa mizerie pe aragaz, toate acestea putand duce la arsuri accidentale si la un dezastru in casa.

De acum, nu mai trebuie sa iti faci griji, deoarece magazinul online www.tpb.ro iti pune la dispozitie incalzitoare speciale de ceara, care nu emana mirosuri, incalzesc ceara la o temperatura adecvata si te ajuta sa faci acest pas mult mai practic si in siguranta.
 

Asigura-ti o piele sanatoasa dupa epilare


Imediat dupa epilarea cu ceara, pielea este foarte sensibila, porii sunt deschisi si este predispusa infectiilor. Sa nu uitam ca epilarea cu ceara este una dintre metodele destul de dureroase si invazive de indepartare a firelor de par.

Pentru evitarea infectiilor si calmarea durerilor, dar si pentru hidratarea si hranirea pielii, Total Pro Beauty iti pune la dispozitie o serie de seturi de ulei post epilare cu proprietati calmante si antiinflamatorii . In plus, sunt si foarte practice, deoarece te scutesc de achizitionarea unor produse speciale de indepartare a resturilor de ceara de pe piele. De acum, nu mai e nevoie sa te zgarii cu unghiile sau sa freci pielea cu buretele de baie pentru a lua resturile de ceara!
 

Prelungeste efectele epilatului cu ceara


Orice femeie isi doreste ca epilatul sa fie pe termen lung, iar ceara este una dintre metodele care iti asigura unul dintre cele mai de durata efecte, pe cateva saptamani.

Poti intarzia aparitia firelor de par si prin alte trucuri, cum ar fi folosirea unui scrub inainte de a incepe epilatul (care are tendinta sa scoata la iveala firele bagate in piele) sau prin folosirea unui ulei special cu proprietati de incetinire a cresterii parului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare