Frumusete & Ingrijire

#tratamente vedete # slabesti rapid #cum sa slabesti

Tratamentele minune la care apeleaza vedetele pentru a scapa de colacei

Nu este usor sa obtii silueta mult dorita, mai ales cand  aripioarele de grasime din zona soldurilor sau a coapselor par ca raman intacte chiar daca depui eforturi in a le elimina, prin dieta si sport. Multe femei se confrunta cu astfel de probleme, chiar si vedetele, despre care de multe ori credem ca nu au astfel de probleme. Ei bine, nu este chiar asa! Orice femeie recurge la anumite metode pentru remodelarea siluetei.

Artista Nicoleta Nuca a dezvaluit unul dintre trucurile prin care reuseste sa se mentina in forma. “Velashape este unul dintre acele tratamente non-invazive intr-adevar eficiente si exact asa cum imi place mie – relaxant si placut”, a declarat cantareata pe o retea de socializare.

Ea nu este singura care apeleaza la procedure non-invazive pentru sculptarea corpului. Pe langa sport si o alimentatie sanatoasa, Diana Bisinicu a recunoscut ca apeleaza si la criolipoliza, pentru a avea o silueta de invidiat. “La inceput chiar nu credeam ca aceasta inghetare la -8 grade Celsius topeste stratul de grasime actionand ca o moarte controlata asupra adipocitelor! Am incercat din curiozitate si acum am ajuns la a doua sedinta in zona abdomenului. La prima sedinta s-au redus 4 cm! Inca 4-5 cm dupa a doua sedinta si voi arata asa cum imi doresc!”, a declarat Diana Bisinicu pe o retea de socializare. Vedeta combina procedurile de criolipoliza cu acelasi tratament pe care il urmeaza si Nicoleta Nuca, pentru a obtine rezultate de durata, intr-un timp mai scurt si fara timp de recupare.

 

Alexandra Ungureanu se numara si ea printre vedetele care se declara multumite de efectele terapiilor de remodelare corporala. "Pe langa miscare, imi place sa-mi modelez corpul cu VelaShape, un tratament cu vacuum pulsar, masaj cu role si infrarosu, pe scurt, o procedura non-invaziva care actioneaza pe depozitele de grasime si pe celulita", afirma artista. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului