Frumusete & Ingrijire

#intinerire piele #tratamente intinerire #tratamente

Tratamente de intinerire recomandate inainte de evenimente

"Solutia anti-aging oferita de Centrul de estetica Anna Skin Care, prin tehnica exclusiva Cryolift impreuna cu tratamentele Skin Perfusion asigura - prin proceduri neinvazive - o revitalizare spectaculoasa a tenului. Datorita efectului sau imediat de imbunatatire a fermitatii, crioterapia Skin Perfusion determina liftingul trasaturilor, reduce semnele de oboseala si uniformizeaza complet textura pielii. De asemenea, actiunea sa bio-stimulatoare confera stralucire si ilumineaza tenul. Practic, sunt o serie de tratamente personalizate ce abordeaza specific fiecare problema a tenului, obtinandu-se un rezultat important pentru femeia moderna a zilelor noastre: un aspect proaspat, intinerit", a aratat Ana Maria Nedelcu, estetician la Anna Skin Care, primul centru de referinta acreditat in Romania de catre celebra companie franceza Laboratoires Filorga, expert la nivel mondial in proceduri anti-aging.

Bazat pe tehnici inspirate de procedurile utilizate in medicina estetica, Cryolift combina doua proceduri esentiale - Crioterapia si Luminoterapia - cu eficienta dovedita a formulelor Skin Perfusion, o gama de tratamente exclusive bogate in ingrediente active, fiind asigurat astfel un tratament global anti-aging.

Rezultat al cercetarii medicale, crioterapia Skin Perfusion actioneaza prin emiterea difuza a unei temperaturi scazute stabile, cu efect stimulator la nivelul tenului. Acest proces este asigurat de dispozitivul de crioterapie al aparatului Cryolift, ce poate avea la contactul cu pielea o temperatura cuprinsa intre -10 si - 18 grade Celsius (in functie de sensibilitatea individuala); cu ajutorul acestuia se executa sesiuni specializate de modelare si masaj anti-aging, ce induc o stare de relaxare. Prin scaderea rapida a temperaturii la nivelul pielii, crioterapia determina o succesiune a reactiilor de tip vasoconstrictie si vasodilatatie, permitand o modelare crescuta a tesuturilor pielii si penetrarea mai profunda a ingredientelor active din produsele de inalta rezolutie ale gamei Skin Perfusion, asociate acestei tehnici. Cu formule puternic concentrate si texturi extrem de fluide ce asigura o penetrare rapida, produsele gamei Skin Perfusion contin NCTF, un compus patentat, cu acid hialuronic si 53 de ingrediente active (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 minerale, 6 coenzime, 5 acizi nucleici, 1 antioxidant si acidul hialuronic), ce este considerat "golden standard" in mezoterapie. "Crioterapia stimuleaza puternic microcirculatia cutanata si optimizeaza metabolismul celular, iar ingredientele active aplicate in straturi multiple sunt perfect asimilate de catre piele pentru obtinerea unui efect exponential. Efectul spectaculos obtinut prin aceasta terapie este posibil si datorita NCTF, ingredientul cheie utilizat in tratamentele Filorga, care are o formula unica, patentata; compusul este incapsulat in cronosfere de generatie noua, vectori microscopici ce cresc permeabilitatea pielii si au o capacitate crescuta de difuzie, asigurand impregnarea optima pana la nivelul jonctiunii dermo-epidermice", a precizat Ana Maria Nedelcu, singurul estetician trainer certificat de compania franceza pentru implementarea in Romania a tratamentelor Skin Perfusion si Cryolift Filorga.

Efectul biostimulator al crioterapiei este maximizat prin luminoterapia Skin Perfusion. Activarea intensa a mecanismelor profunde de regenerare cutanata se face printr-o lumina LED rece, cu efect calmant, cu o lungime de unda specifica, ce patrunde la nivelul straturilor profunde ale pielii. Prin stimularea din profunzime, pielea produce o cantitate mai mare de colagen si elastina si isi reorganizeaza tesuturile de suport, astfel obtinandu-se reducerea pigmentarilor, o piele ferma, densa, neteda si uniforma.

"Efectele terapiei cu Cryolift si Skin Perfusion se vad imediat dupa prima sedinta si sunt intr-adevar, spectaculoase, de aceea din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta inaintea oricarui eveniment special. Este insa foarte important de retinut ca aceasta este o terapie, in sensul ca necesita un anumit numar de sedinte (de obicei intre 4- 6) pentru a beneficia la maxim de potentialul sau, iar efectul pe termen lung este dat de sedintele de intretinere ulterioare, in general una la un interval de 4-6 saptamani. De asemenea, un aspect extrem de important de mentionat este acela al verificarii originalitatii aparatului si produselor, Cryolift si Skin Perfusion fiind marci inregistrate Filorga, produse exclusiv in Franta. Consider ca este foarte important ca in Romania oferta pe zona de infrumusetare sa fie corecta, de calitate si profesionista ", a precizat Ana Maria Nedelcu.

Esteticianul recomanda terapia cu Cryolift si Skin Perfusion in functie de diagnosticarea conditiei pielii; costul unui tratament este in jur de 100 Euro per sedinta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare