Frumusete & Ingrijire

#botoxul #operatii estetice #chirurgie plastica #implant mustata

Top 5 operatii estetice ciudate

In prezent, in trendul chirurgiei estetice nu mai sunt la moda injectiile cu botox sau implanturile cu silicon. Exista oameni care vor sa isi schimbe viitorul, in timp ce altii isi doresc o alta culoare a ochilor sau o mustata. Pentru toate acestea apeleaza la chirurgul estetician. Iata cinci operatii estetice neobisnuite, potrivit site-ului oddee.com.

1. Implantul de mustata

In Turcia, transplantul de par pentru fata capata o popularitate din ce in ce mai mare. Barbati din Orientul Mijlociu, Europa si Asia vin la Istanbul pentru a-si face un implant de mustata. Operatia costa pana la 5.000 de dolari si dureaza in jur de cinci ore.

2. Modificarea liniei palmei

In Japonia, cititul in palma este o practica foarte populara, iar, daca modelul mostenit nu corespunde cu ceea ce isi doreste clientul sa auda, acesta din urma apeleaza la operatia estetica. Astfel, in doar 15 minute, un chirurg bun rezolva problemele in dragoste, sanatate sau cele financiare ale celui in cauza.

3. Schimbarea culorii ochilor

Aproape ca nu mai exista parte a corpului care sa nu fie schimbata pe cale chirurgicala. Doctorul Kenneth Rosenthal a fost cel care a efectuat prima operatie de schimbare a irisului, ca mod de corectare a diferitelor defecte ale ochilor. Astazi, implantul artificial al irisului este folosit si in chirurgia estetica. Operatia dureaza cate 15 minute pentru fiecare ochi.

4. Botoxul pentru jucatorii de poker

In New York, jucatorii profesionisti de poker apeleaza la chirurgia estetica pentru a fi mai greu de citit de catre adversari la masa de joc. Pentru a-i ajuta sa blufeze fara sa-si arate emotiile, doctorul Jack Berdy ofera un serviciu numit "Pokertox". Este numele unei proceduri prin care pacientilor li se injecteaza botox in muschii faciali. Costa intre 600 si 800 de dolari, iar efectele sale dureaza intre trei si patru luni.

5. Realizarea gropitelor in obraji

Nu toata lumea se naste cu gropite in obraji, insa cei care isi doresc cu ardoare pot apela la chirurgia estetica. Este o interventie care nu lasa cicatrice si se efectueaza printr-o mica incizie la nivelul obrazului. In primele zile, gropitele sunt prezente fara ca pacientul sa zambeasca, insa dupa aceea ele apar doar cand acesta zambeste.



Sursa foto: drlesliestevens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare