Frumusete & Ingrijire

#Jericho Cosmetics #produse cosmetice #ten frumos #produse antiimbatranire #imbatranirea pielii

Ten tanar si frumos cu produse antiimbatranire

Pe masura ce imbatranim, productia de colagen a pielii scade, ridurile de expresie devin vizibile iar pielea isi pierde fermitatea. Toate acestea ne arata ca sistemul de aparare al pielii slabeste. Produsele cosmetice anti-imbatranire compenseaza deficientele de colagen si protejeaza pielea de efectele negative ale procesului de imbatranire. Aceste produse ajuta la mentinerea unui aspect tanar si proaspat pentru o perioada mai lunga de timp.

Jericho Cosmetics aduce pe piata din Romania produse Premium, ideale pentru ingrijirea zilnica a tenului. Aceste produse contin saruri minerale, extracte de plante si namol de la Marea Moarta , substante puternice cu proprietati antiimbatranire . Colagenul marin din Marea Moarta elimina ridurile si reda fermitatea pielii.

Produsele Jericho Cosmetics nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.

Iata ce poti folosi pentru a avea un ten perfect:
 

Crema de zi regeneratoare
 

Crema de zi regeneratoare contine colagen si minerale din Marea Moarta. Incetineste procesul de imbatranire, intareste si netezeste pielea si o ajuta sa-si pastreze elasticitatea.

Contine un amestec de vitaminele E si C care protejeaza pielea de toxinele daunatoare. Crema se aplica zilnic pe fata curata, dimineata si seara, prin miscari delicate, circulare.
 

Crema de noapte intensiva


Crema de noapte intensiva contine minerale de la Marea Moarta si retinol.

Netezeste ridurile existente si ajuta la prevenirea aparitiei altor riduri noi. Tenul va avea un aspect moale, neted si tanar. Se aplica in fiecare seara pe pielea curata.
 

Unt de corp stimulator

Untul de corp hraneste si calmeaza pielea corpului. Contine unt de Shea, minerale din Marea Moarta, uleiuri naturale si extract de Hamamelis .

Untul de Shea este unic ca si concentatie a vitaminelor A si E care hranesc pielea si o fac sa arate sanatoasa. Crema este ideala pentru tratarea pielii uscate, a crapaturilor de pe coate si genunchi, cicatricilor si dermatitelor. Untul se foloseste zilnic, dupa dus.

 

Gel de ochi si gat

 

Gelul pentru ochi si gat contine minerale de la Marea Moarta, ingrediente anti-imbatranire, extract de plante si uleiuri naturale.

Utilizat zilnic pastreaza pielea din jurul ochilor si a gatului tanara si sanatoasa. Gelul reduce ridurile si regenereaza celulele. Gelul se aplica zilnic, dimineata si seara, pe pielea curata.

 

Masca faciala Pearl


Masca faciala Pearl contine minerale din Marea Moarta si pudra de perla.

Aceasta masca previne pigmentarea pielii, filtreaza radiatiile solare. Contine proteine si vitamine care catifeleaza si hidrateaza pielea. Masca se foloseste de doua ori pe saptamana.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare