Frumusete & Ingrijire

#grasimi #castravete #suc #lamai #abdomen

Suc pentru arderea grasimii de pe abdomen cu castravete si lamaie

Daca iti place sa bei sucuri naturale si doresti ca acestea sa te ajute sa slabesti, iata o reteta delicioasa, cu ingrediente la indemana oricui si care va deveni aliatul tau preferat pentru a scapa de kilogramele in plus.

Daca vrei sa arati spectaculos, sa stii ca nu există trucuri magice, asa ca ar fi foarte bine sa incluzi in dieta ta alimente care te ajuta sa-ti mentii sanatatea, pentru ca contin proprietati care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti aspectul.

Multe femei profita de beneficiile sucurilor si smoothie-urilor care combina fructele si legumele pentru a accelera metabolismul si a pierde in greutate. Printre aceste sucuri, unul care ajuta la arderea grasimii abdominale este cel din castravete, lamaie si nasturel (cunoscut in popor si sub numele de brancuta sau macris de balta).

Nasturelul este o planta care a devenit populara, deoarece accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor, fiind perfect pentru salate si smoothie-uri. De asemenea, vitamina C din nasturel stimuleaza producerea colagenului, proteina importanta pentru piele si par. Castravetele, pe de alta parte, este un puternic hidratant care aduce beneficii corpului si pielii.

Pentru a pregati aceasta bautura, care ajuta si la cresterea imunitatii, ai nevoie doar de:

- o legatura de nasturel
- 1 castravete
- 1 mar verde
- o lamaie.


Pune toate ingredientele in blender si macina-le pana cand are un aspect uniform. Daca ti se va parea prea gros, poti adauga putina apa.

Aceasta bautura hranitoare poate fi consumata de mai multe ori pe saptamana, pentru a observa rezultatele. Poti face, de asemenea, o bautura racoritoare adaugand putina gheata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare