Frumusete & Ingrijire

#dinti #dinti frumosi #ingrijire dantura

Snap on Smile, formula non invaziva pentru a avea dinti frumosi

Iti doresti un zambet de Hollywood?  Ti-ai dorit sa poti zambi nestanjenit in societate sau in fotografii, dar dantura ta lasa de dorit si fobia de stomatolog te tine departe de orice interventie?

Poti avea acel zambet mult visat in doar doua sedinte la stomatolog, fara ca acesta sa te intepe, frezeze sau sa execute alte manopere, decat doua amprente cu un material aromat si cateva fotografii.

Acestea sunt prelucrate in SUA, in singurul laborator din lume care executa asa ceva, si dupa o luna dentistul iti va inmana un mulaj dintr-o rasina acetilica cristalizata, cu forma si culoarea aleasa de tine si pe care punandu-le peste dintii tai vei avea in sfarsit zambetul mult dorit. Il poti purta permanent, ziua, noaptea, chiar si cand mananci, bei, vorbesti, chiar daca la inceput poate parea usor dificil.

Snap on Smile, formula inovativa si non-invaziva pentru a avea dinti frumosi


Snap on Smile este o formula inovativa, realizata de Dr. Marc Liechtung, dupa opt ani de cercetari, ca solutie pentru previzionarea rezulatatului tratamentului prin fatete sau coroane dentare ceramice, pentru protezarea provizorie in cazul implantelor dentare, pentru marirea dimensiunii verticale de ocluzie in cazul abraziunii generalizate prin bruxism, pentru efecte cosmetice rapide prin mascarea unor dinti strambi, spatiati, ciobiti, colorati sau patati.

De asemenea se recomanda persoanelor care-si doresc o dantura frumoasa dar din motive de sanatate (afectiuni cardiace, sangvine, nervoase, fobii ) nu pot efectua tratamente stomatologice invazive (implanturi dentare, fatete sau coroane dentare).

Snap on Smile se fixeaza pe dinti si eventual pe gingie in cazul unui "gummy smile", fara a se cimenta si fara a se folosi geluri adezive. Se insera si se dezinsera cu ambele maini, se curata cu o pudra de curatare si se pastreaza intr-o cutie speciala inmanata de medic la predarea aplicatiei.

Cu ingrijirea adecvata, desi este considerata o solutie provizorie, poate rezista intre 2-5 ani, daca urmezi indicatiile medicului si respecti instructiunile de utilizare si curatare.

Este totusi o solutie estetica care nu rezolva problemele dentare existente (carii, infectii, resturi radiculare, edentatii) care vor trebui remediate prin tratamente stomatologice. Si totusi, vazand rezultatul final, cum poate arata zambetul tau, vei fi mai motivat pentru tratamentul definitiv, cu rezultatele dorite si de lunga durata.

 

Daca aveti intrebari legate de formula snap on smile le puteti adresa doamnei Dr Stomatolog Lucy Visinescu prin postarea unui comentariu la acest articol.
Date de contact:
Tel 0744 68 76 65
email: lucy.visinescu@gmail.com
sector 1, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare