Frumusete & Ingrijire

#tratamente infrumusetare toamna #mezoterapia cu Dermapen #mezoterapia #tratament facial

Secretul Soniei Trifan pentru un ten de bebelus la inceput de toamna

Creatoarea de moda Sonia Trifan este recunoscuta pentru atemtia pe care o acorda ingrijirii personale. La inceput de toamna Sonia Trifan apeleaza la mezoterapia cu Dermapen, alternativa non-invaziva pentru botox, lifting facial si pentru tratamentele scumpe cu laser.

„Tenul de bebelus, la care visam de cum ne apar primele riduri, nu mai este astazi o utopie - cu numai 4-5 sedinte de mezoterapie cu Dermapen, realizate primavara sau toamna, pielea ta se va bucura de o regenerare substantiala, va radia de stralucire si tinerete”, afirma Oana Georgiana Vaduva, specialist-estetician. Tratamentul cu Dermapen repara tenul din profunzime pana la suprafata, stimuland colagenul si elastina proprii, gratie substantelor active introduse in derma printr-un „stilou” cu microace de unica folosinta.

Rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase inca de la prima sedinta, calitatea pielii imbunatatindu-se de la o zi la alta. „Stiloul magic” sterge orice urma de imperfectiune a pielii, astfel incat, la finalul numarului de sedinte recomandat de catre specialist nu vei mai avea nevoie nici macar de machiaj! Sedintele se efectueaza la un interval de cca. doua saptamani, durata unei sedinte fiind de aproximativ 30-40 minute.

Indicat si pentru zone sensibile

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Acele sterile, individuale, vibreaza, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrici, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

„Dermapen este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii, nu este dureros (pielea este pregatita cu o crema anestezica in prealabil), nu are efecte secundare, iar recuperarea este rapida (a doua zi poti iesi din casa cu un fond de ten aplicat peste o crema hidratanta cu factor de protectie UV). Tonifierea, liftingul si reintinerirea pielii, reducerea cicatricilor post acneice si post operatorii atrofice, ameliorarea ridurilor si liniilor fine si micsorarea porilor dilatati sunt doar o parte dintre efectele miraculoase ale acestui tratament”, explica Oana Georgiana Vaduva.

Tinerete fara batranete

„In functie de particularitatile tenului, de problemele fiecarui pacient, se pot combina Mezo-acnee, mezo lift detox conturing, mezo-capilare si mezo-pete, folosind substante active precum colagen, acid hialuronic, cocktail de multivitamine si minerale etc. Astfel, orice femeie care opteaza pentru acest tratament non-invaziv poate intineri natural, isi poate ascunde vârsta fara a-si stopa expresia faciala, poate chiar renunta la orice machiaj. Vorbim despre cea mai naturala si eficienta metoda de infrumusetare, accesibila oricarei femei care se iubeste si se respecta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului