Frumusete & Ingrijire

#tratamente faciale #ten gras

Scapa de problemele tenului gras cu ajutorul tratamentelor faciale profesionale

Tenul trebuie sa fie printre principalele parti ale corpului de care trebuie avut grija. Si cu siguranta ca mai ales in cazul doamnelor si al domnisoarelor ingrijirea tenului este foarte importanta. Un ten ingrijit si care arata conform asteptarilor inseamna o mai mare incredere de sine. Pentru foarte multe persoane tenul gras reprezinta o problema atunci cand vine vorba despre ingrijirea fetei.

 

In ciuda faptul ca exista foarte multe produse special gandite pentru ingrijirea tenului, trebuie spus ca de multe ori exista o reala dificultate in a gasi cele mai eficiente optiuni. Tocmai de aceea, persoanele care au tenul gras si care doresc sa scape de problemele cauzate de un astfel de ten o pot face urmand o serie de tratamente faciale profesionale. Exista clinici sau saloane de infrumusetare care ofera astfel de tratamente faciale Bucuresti.

Tenul gras si ingrijirea acestuia

Tenul gras este cel mai adesea intalnit in cazul acelor persoane care simt ca pielea fetei este mereu stralucitoare. Excesul de sebum este cauza pentru care vorbim despre astfel de persoane cu tenul gras. Din fericire chiar si persoanele care au un astfel de ten gras si care au anumite nemultumiri cu privire la aspectul tenului ca urmare a excesului de sebum pot astazi sa se bucure de un aspect perfect echilibrat al tenului cu ajutorul tratamentelor faciale profesionale.

Pentru a reduce sebumul de la nivelul tenului este indicata curatarea cat mai profunda a pielii, folosirea de produse profesionale specifice pentru tenul gras, dar si utilizarea unui machiaj natural. Curatarea tenului tras se poate face cu ajutorul produselor cosmetice special concepute in acest sens, insa cele mai eficiente metode sunt acelea oferite de acele tratamente faciale Bucuresti. Tratamentele faciale profesionale au avantajul ca pot curata profund impuritatile la nivelul tenului.La Epil Point sunt folosim cele mai noi si moderne tehnologii, fie ca vorbim despre cele cu laser, fie ca vorbim despre cele cu ultrasunete.

Tratamente faciale Bucuresti

In cadrul acestor tratamente profesionale pentru curatarea tenului gras tehnologiile anterior amintite ajuta la eliminarea punctelor negre de sub piele, pentru indepartarea punctelor de grasime si la diminuarea cantitatii de sebum la nivelul pielii fetei. In urma acestor proceduri de curatare faciala se vor aplica si procedurile pentru reintinerirea tenului prin utilizarea curentului galvanic. Cu ajutorul acestei proceduri sunt stimulate elastina si colagenul, acestea fiind esentiale pentru un ten cat mai ferm si cat mai tanar.

Prin urmarea unor astfel de tratamente faciale Bucuresti problemele cauzate de tenul gras, probleme precum cosurile sau acneea, vor fi date uitarii. Exista anumite produse profesionale care sunt folosite pentru ingrijirea tenului gras in urma procedurilor de curatare. In acest sens sunt folosite produse care au ca si ingrediente acizi naturali care sa contribuie la exfolierea pielii. Mai mult decat atat, acesti acizi naturali contribuie inclusiv la regenerarea pielii, la hranirea porilor si implicit la imbunatatirea texturii pielii. Toate aceste procedee si operatiuni sunt urmate in cadrul tratamentelor faciale profesionale in cadrul unui centru de ingrijire si infrumusetare.

Sursa foto: Epilpoint.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare