Frumusete & Ingrijire

#Jericho Cosmetics #marea moarta #ingrijire piele #frumusete piele

Sanatate si frumusete de la Marea Moarta

Redobandeste sanatatea si frumusetea pielii tale cu ajutorul produselor naturale de la Marea Moarta ! Experimenteaza efectele tamaduitoare ale acesteia asupra mintii si trupului prin produsele de ingrijire Jericho Cosmetics. Fiecare dintre ele contine ingrediente naturale 100%, de inalta calitate si fara parabeni .

Marea Moarta detine cea mai bogata concentratie de minerale naturale. Din timpuri stravechi, Marea Moarta a fost considerata un miracol al naturii, depozit de minerale vitale pentru sanatate si frumusete. Este singurul loc din lume cu o combinatie specifica de beneficii naturale: soare si conditii climaterice benefice, sare de mare bogata in minerale, izvoarele termominerale, namol negru imbogatit cu minerale, uleiuri naturale si emolienti.

Produsele cosmetice au la baza sarurile, mineralele si namolul negru de la Marea Moarta. Realizate cu ajutorul celei mai inalte tehnologii, produsele au efecte terapeutice si relaxante, stimuleaza refacerea pielii si o hidrateaza, redau elasticitatea si confera pielii un aspect sanatos si catifelat. Acum, le poti avea pe toate la tine acasa, prin produsele Jericho Cosmetics!
 

Ingrijeste-ti trupul cu produse Jericho Cosmetics


Crema de fata si corp Dr Kremer este special conceputa pentru persoanele cu probleme dermatologice. Crema combina proprietatile mineralelor cu cele ale namolului negru pentru a reduce simtitor iritatiile si problemele pielii. Crema Dr Kremer contine apa din Marea Moarta, namol negru, sare, materii organice si vitamine.

Sarea exfolianta Iarba de Lamaie este un produs energizant, pe care il poti folosi o data sau de doua ori pe saptamana, inainte de dus. Sarea combina mineralele de la Marea Moarta cu uleiul natural de iarba de lamaie, avand efecte revigorante. Sarea exfoliaza primul strat de piele, ajuta circulatia si intinereste tenul.

Rasfata-te cu untul de corp JERICHO MANGO! Untul hraneste si calmeaza pielea printr-un amestec de unt de Shea, minerale si uleiuri naturale. Acestea inmoaie si revitalizeaza pielea, hranind-o cu vitamine si oferindu-i un aspect sanatos si proaspat. Poti folosi aceasta crema si pentru a trata zonele uscate ale pielii, crapaturile de pe coate si genunchi, cicatrici sau dermatite.

Scapa de celulita cu sapunul anticelulitic JERICHO, creat din minerale si granule de alge rosii uscate. Acestea asigura o adanca penetrare in piele si emulsifiere. Poti folosi zilnic acest sapun conceput special pentru eliminarea celulitei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare