Frumusete & Ingrijire

#rinoplastie #operatie #operatie estetica

Rinoplastia, operatia estetica speciala pentru corectarea problemelor nasului

Primul lucru pe care il observam cand ne uitam la fata unei persoane sunt ochii. Apoi descoperim nasul, gura, restul elementelor care definesc trasaturile faciale.

Nasul are un rol foarte important, el ne ajuta sa respiram, este un suport bun pentru ochelari, daca purtam, aduce un plus de acuratete trasaturilor faciale, defineste mai bine fata noastra. Nu toata lumea are un nas perfect, unii putem avea nas mic, carn, mare, borcanat, altii putem avea defecte din nastere care ne impiedica sa aratam foarte bine.

Corectarea malformatiilor congenitale de la nivelul nasului, a tuturor acestor deformari cauzate de traumatisme, a deviatiei de sept, toate se pot face foarte simplu prin intermediul unei rinoplastii. In urma rinoplastiei nasul are forma si dimensiunile care se potrivesc fetei, sunt corectate atat aspecte externe, cat si aspecte interne ale structurii nasului.

Problemele de respiratie sunt corectate rapid prin rinoplastie, interventia chirurgicala este relativ simpla, recuperarea e rapida, pacientul poate sa isi reia activitatea dupa ce s-a recuperat, nu exista urmari neplacute, efecte adverse greu de suportat.

Operatia estetica este foarte cautata mai ales de cei care vor sa arate foarte bine, doamnele si domnisoarele sunt cele mai frecvente cliente ale cabinetelor medicale care pot efectua operatii estetice.

Avantajele unei rinoplastii efectuate de catre specialisti cu experienta sunt numeroase. Dupa rinoplastie persoana care apeleaza la aceasta operatie va arata mai bine si va reusi sa obtina ceea ce isi doreste in cariera, aspectul fizic nu va mai fi un obstacol in gasirea unui loc de munca.

Rinoplastia poate rezolva si o problema destul de neplacuta, sforaitul, corectarea defectelor interne ale nasului duce la o respiratie corecta si fara niciun fel de obstructii. Simetria faciala este refacuta, aspectul si proportionalitatea nasului vor fi perfecte dupa operatie.

Se reduc dimensiunile, se ridica varful nasului, se corecteaza orice asimetrii, narile sunt ingustate, se indeparteaza cocoasa nazala. Si atunci cand avem un nas rupt rinoplastia ne poate ajuta sa refacem structura sa.

Dupa operatia de rinoplastie increderea in sine va creste, apar si imbunatatiri vizibile in viata personala si in cea sociala sau profesionala. O astfel de operatie poate fi facuta si la Soma Clinic, centrul de chirurgie estetica si plastica, estetica medicala.

Aici medicii au la dispozitie tehnologii de ultima generatie, sunt folosite cele mai bune echipamente pentru operatii cu sanse mari de reusita, serviciile oferite de Soma Clinic sunt de calitate premium si sunt puse la dispozitie oricand un pacient are nevoie de ele.

Cei peste 10 ani de experienta in chirurgie si estetica isi spun cuvantul si garanteaza cele mai bune interventii chirurgicale pentru rinoplastii perfecte din toate punctele de vedere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului