Frumusete & Ingrijire

# balixir #creme de fata #crema

Respira sanatate cu cremele de fata de la Balixir

De cele mai multe ori cand ne gandim la o piele frumoasa si sanatoasa, ne gandim la hidratarea si elasticitatea acesteia, la creme bogate in substante nutritive si coenzime care sa ii pastreze elasticitatea si tineretea. si, pe buna dreptate, avem toate motivele sa o facem, pentru ca hranirea si hidratarea pielii sunt doi dintre cei mai importanti factori in mentinerea unui ten lumino, sanatos si tanar. Dar omitem de multe ori sa ne gandim si al exfolierea care ar trebui sa preceada rutina de ingrijire sau tratamentele de infrumusetare.

Din acest motiv, Balixir ne reaminteste ca procesul de indepartare a celulelor moarte este nu numai la fel de importanta, dar si absolut necesara pentru ca rezultatele ingrijirii zilnice sa fie optime.

Curatare profesionala la tine acasa cu ajutorul cremelor de fata de la Balixir

Cremele exfoliante de fata de la Balixir nu doar ca pregatesc tenul sa absoarba toate aceste substante nutritive de care traiul in mediile poluate sau toxice ca cele ale marilor orase il priveaza, dar il si hranesc. Spre deosebire de exfoliantele clasice care se limiteaza, de multe ori, la actiunea mecanica a particulelor care curata pielea de celulele moarte pe care le producem zilnic, cremele de fata de la Balixir hranesc si hidrateaza in acelasi timp pielea pe care o curata.

Fitonutrientii din sucul de aloe vera, proprietatile hidratante ale uleiului de cocos sau antioxidantii din pulberea de bengkoang vor contribui, cu siguranta, la recapatarea sau mentinerea sanatatii si frumusetii tenului dumneavoastra si nu numai al acestuia.

Cremele exfoliante propuse de Balixir se adreseaza deopotriva si corpului, nu numai fetei. Pentru ca sanatatea pielii este la fel de importanta ca si cea a tenului.

Apeland la expertiza Balixir si la produsele in care se concretizeaza aceasta, poti avea grija de intreg corpul, nu numai de fata. Iar rezultatele vor fi la fel de spectaculoase orice mijloc de intretinere ai alege. Fie ca alegi sa iti exfoliezi, hranesti si hidratezi tenul sau sa faci impachetari corporale si o curatare in profunzime a pilelii, cremele de la Balixir vor fi, cu siguranta, aliatul de care ai nevoie. Pentru ca efectele introducerii acestor creme in rutina zilnica vor fi nenumarate.

Carbunele, unul dintre ingredientele naturale pe care le folosesc cremele de la Balixir, iti vor ajuta piele sa elimine impuritatile si sa actioneze un proces de detoxifiere extrem de important in metabolismul celular. Uleiul din arbore de ceai va lupta impotriva acneei si a petelor pigmentare, asigurand tenului dumneavoastra un aspect uniform si o textura neteda.

Iar impreuna vor asigura pielii dumneavoastra ingrijirea optima si completa de care aveti nevoie pentru ca intregul dumneavoastra organism sa se simta deopotriva revigorat, intinerit si plin de viata. Pentru ca o piele sanatoasa inseamna mai mult decat un aspect placut. Insemna, in primul rand, pastrarea echilibrului indispensabil unei bune functionari a organismului.

Iar Balixir are in vedere fix acest lucru, readucerea acestui echilibru in viata dumneavoastra prin introducerea in rutina de ingrijire zilnica a celor mai eficiente ingrediente naturale.

Cremele exfoliante de fata si de corp de la Balixir combina siguranta componentelor naturale cu eficacitatea celor mai sofisticate tratamente. Pentru ca dumneavoastra sa obtineti cele mai bune rezultate fara a cheltui sume exorbitante si fara a va lipsi macar de confortul si intimitatea propriei locuinte. Frumusetea si sanatatea incep din camera ta si se termina cu Balixir!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului