Frumusete & Ingrijire

# par natural #par regenerat #regenereaza parul #forcapil

Regenereaza parul in mod natural cu Forcapil

Caderea excesiva a parului este o problema cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii. Stilul de viata, alimentatia si stresul isi pun amprenta pe podoaba capilara a oamenilor, indiferent de varsta pe care o au. Chiar daca este normal ca o persoana sa piarda in jur de 50 si 100 de fire de par pe zi, in cazul in care cantitatea de par cazut este mai mare este semnalata o problema. Iata care sunt solutiile naturale cu care iti poti ajuta parul sa se regenereze si sa isi recapete sanatatea si forta.

 

Suplimentul alimentar cu cele mai laudate rezultate

Una dintre cele mai la comode si eficiente metode de a iti ajuta parul sa se regenereze este de a apela la suplimentele alimentare. Administrarea unei capsule, o data pe zi, este in mod categoric mai usor de realizat decat aplicarea unei masti de cateva ori pe saptamana. Mai mult, in capsulele Forcapil spre exemplu se afla dozele necesare din fiecare ingredient necesar astfel incat sa asigure succesul tratamentului. 

Intr-o capsula cu invelis vegetal se regaseste un mix de vitamine din categoria B cu vitamina D, oxid de zinc, cheratina si aminoacizi. Datorita acestora, cresterea parului este accelerata, firul de par devine mai rezistent, iar caderea excesiva a parului este eliminata. Cheratina este proteina fundamentala ce se regaseste atat in par, cat si in unghii. Prezenta ei ofera parului elasticitate, rezistenta si stralucire. In plus, datorita vitaminei D, unghiile au si ele parte de un tratament de regenerare si insanatosire.

Pe langa capsulele descrise mai sus, printre suplimentele eficiente trebuie mentionat si Forcapil Hair Activ. Acesta contine un complex de aminoacizi, vitamina B8, zinc dar si extract de rucola si pudra de coada-calului. Lotiunea Forcapil este de asemenea un aliat in lupta impotriva caderii parului.

 Prin continutul de urzica, mei si ginkgo-biloba, acesta actioneaza asupra bulbului capilar, hidrateaza scalpul si stimuleaza cresterea parului.

Tratamente naturiste la indemana oricui

Pe langa terapiile cu suplimente, exista si tratamente locale ce contribuie la intarirea firului de par si regenerarea acestuia. Chiar daca necesita ceva mai mult timp investit in aplicarea lor, acestea in combinatie cu un stil de viata sanatos si cu suplimentele alimentare pot face minuni in privinta parului.

Sampoanele speciale importiva caderii parului actioneaza local hidratand firul si eliminand sebumul in exces al scalpului.

Mastile pentru regenerarea parului se gasesc de achizitionat in magazine, insa pot fi create si acasa. Mierea, galbenusul de ou, banana si berea neagra combinate iau forma uneia dintre cele mai laudate retete de masti pentru regenerarea firului de par.

Fiolele sau serurile sunt printre solutiile la care apeleaza frecvent oamenii care se lovesc de aceasta problema. Spre exemplu, lotiunea cu petroleum ajuta parul uscat sa isi recapete aspectul sanatos si stralucitor datorita continutului bogat de vitamina A.

In cazul in care vrei sa restabilesti vitalitatea si stralucirea parului, sa redai sanatatea unghiilor, poti apela cu incredere la oricare dintre tratamentele de par naturiste de la Planteco. Pe langa regenerarea parului, ingrijirea unghiilor si a pielii, acestea sunt benefice intregului organism datorita aportului bogat de vitamine si minerale.

Asadar, nu astepta aparitia alopeciei pentru a lua masuri. Ingrijeste-te corespunzator si imbunatateste-ti stilul de viata cu o dieta echilibrata si suplimente inca de la primele semne de cadere excesiva a parului. Astfel te poti bucura cat mai mult de un par frumos, bogat si sanatos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare