Frumusete & Ingrijire

#miere de cimbru #rasfat regal #apivita #miere

Rasfat regal cu miere greceasca de cimbru

Mierea, sursa vietii, este totodata si sursa frumusetii, fiind cunoscuta inca de acum 2.000 de ani drept ingredientul regal in ingrijirea pielii. APIVITA valorifica din plin mierea, fiind unul dintre ingredientele active principale in produsele sale inca de la inceputurile companiei, din anul 1979.

Stiati ca APIVITA inseamna "viata albinei"? Numele provine de la cuvintele latinesti "APIS - albina" si "VITA - Viata si reflecta identitatea si filozofia unui comunitati productive, organizate si dezvoltate, asa cum este societatea albinelor.

Inspirata dupa acest model, APIVITA a inclus in produsele sale numai ingrediente apicole de cea mai buna calitate: propolis, laptisor de matca, miere, ceara si polen.

APIVITA pune in valoare aceste ingrediente pretioase in noua gama ROYAL HONEY - cu extract de miere de cimbru, pentru nutritia si hidratarea pielii corpului.

Gama contine:

Gel de dus cremos 300 ml - cu 96% ingrediente naturale

Datorita agentilor blanzi de curatare, gelul de dus Royal Honey mentine hidratarea naturala si nu usuca pielea. Mierea de cimbru catifeleaza pielea, in timp ce aromele din uleiuri esentiale de portocal si trandafir relaxeaza si confera o stare de bine. Pret: 55.99 lei

Crema hranitoare de corp 200 ml - cu 98% ingrediente naturale

Cu o textura bogata si cremoasa, crema de corp Royal Honey hidrateaza si hraneste pielea datorita extractelor din miere de cimbru, unt de shea, uleiuri de masline si migdale. ii ofera pielii un aspect incredibil de catifelat si parfumat cu un miros apetisant de miere. Aromele din uleiurile esentiale de portocal si trandafir relaxeaza si confera o stare de bine. Pret: 72.99 lei

Exfoliant cu saruri de mare 250 gr - cu 97% ingrediente naturale

Cu saruri de la Marea Moarta si saruri de mare grecesti, exfoliantul de corp Royal Honey indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, lasand-o supla si catifelata. Mierea de cimbru, ceara de albine, untul de cacao si uleiul de migdale hidrateaza si netezesc pielea, in timp ce uleiurile esentiale de portocal si trandafir relaxeaza si confera o stare de bine. Pret: 89.99 lei

Noua gama Royal Honey de la APIVITA relaxeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea!

Pentru mai multe intrebari si informatii despre APIVITA, acceseaza: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare