Frumusete & Ingrijire

#produse Himalaya # Himalaya Herbals #Himalaya Herbal Healthcare Romania #himalayana #himalaya #pasta de dinti

Protejeaza-ti dintii in orice etapa a vietii te-ai afla cu gama de paste de dinti Himalaya!

Iti place sa razi, sa rontai, sa comunici liber in fiecare etapa a vietii tale! Ingrijirea dintilor incepe inca din uter, cand viitoarea mamica are grija sa manance sanatos pentru a asigura o dezvoltare armonioasa a bebelusului. Inca din a 14-a saptamana de sarcina dintii incep sa se dezvolte subgingival, astfel ca incepand cu primele zile si saptamani de viata gingiile, si apoi primii dintisori, trebuie curatati bland pentru a indeparta placa bacteriana. In perioada eruptiilor dentare si pana la formarea danturii „definitive”, ingrijirea dintilor de lapte este foarte importanta pentru ca reprezinta o masura esentiala pentru o dentitie permanenta sanatoasa si frumoasa.

Incepand cu varsta de 6 anisori, si uneori chiar mai devreme, cei mai multi copii inteleg deja necesitatea ingrijirii dintilor si folosesc pasta si periuta fara sa mai fie nevoie de supravegherea parintilor. Copilaria, insa, si apoi adolescenta, inseamna o multime de provocari, de descoperiri, de teste de rezistenta pentru dinti – bomboane, caramele, apoi sucuri si tot felul de „rontanele” colorate. Perioada adulta ne gaseste ceva mai domoliti, insa la fel de dependenti de micile bucurii ale vietii – o cafea proaspata de dimineata, un pahar de vin rosu inainte de culcare, sosuri delicioase care transforma o masa, dar care refuza sa mai plece de pe dinti.

Inaintarea in varsta reprezinta o incercare in sine pentru dantura, insa ideea ca trebuie sa coincida cu pierderea dintilor nu este decat un mit. In realitate nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti poti pastra dantura intacta pe tot parcursul vietii. Pierderea dintilor nu este un simptom al batranetii, ci al unor afectiuni gingivale sau dentare, iar toate provocarile care vin odata cu inaintarea in varsta (xerostomia sau uscaciunea gurii, retractiile gingivale, etc.) pot fi depasite cu o igiena orala corecta, parte a unui ritual bine consolidat de-a lungul anilor.

Pentru protectia dintilor si a gingiilor in fiecare etapa a vietii si pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi – tratarea sensibilitatii dentare, improspatarea respiratiei, albirea dintilor, etc. – Himalaya Wellness a creat gama de paste de dinti cu ingrediente active 100% naturale din plante, dedicata sanatatii zambetelor.

Pasta pentru Dinti sensibili contine Arbore Miswak, un astringent natural care previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile, Coaja de Migdale pentru intarirea gingiilor si Spanac pentru inlaturarea sensibilitatii dintilor prin blocarea tubulilor dentinari expusi.

Pasta de dinti Ayurvedica Himalaya are in compozitia sa Neem, cu proprietati antibacteriene si antiseptice, Rodie, care mentine sanatatea gingiilor si protejeaza impotriva cariilor dentare, si Arborele durerilor de dinti pentru prevenirea durerilor cauzate de sensibilizarea smaltului si afectiunile gingiilor.

Pentru ingrijire totala Himalaya a creat Pasta de dinti Ingrijire Completa cu formula din plante – Neem, Rodie, Arbore Miswak, Arborele Indian de Guma – pentru prevenirea cariilor si a durerilor de dinti, tratarea sangerarilor gingivale si combaterea respiratiei neplacute.

Ingredientele naturale – Arborele Miswak, Fenicul, Cuisoare, Menta, Mar indian - din Pasta de dinti Respiratie Proaspata de la Himalaya calmeaza sangerarile gingivale, previn inflamatiile si lupta impotriva bacteriilor ce pot cauza respiratia neplacuta.

Pentru o dantura mai alba in doar doua saptamani, Himalaya a creat Pasta de dinti Alb Stralucitor. Enzimele din Papaya si Ananas indeparteaza petele de suprafata, iar extractul din Arborele Miswak previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile.

Indiferent care sunt nevoile dintilor tai, indiferent in orice etapa a vietii tale te afli, exista o solutie inspirata din natura pentru o igiena orala completa si corecta!

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta utilizata este atent selectionata, studiata si testata individual pentru eficacitate. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti. Gama de cosmetice Himalaya contine produse cu ingrediente active 100% naturale din plante, rezultate ale imbinarii dintre principiile ayurvedice si tehnologia avansata. Himalaya a descoperit si a introdus in domeniul cosmetic plante cu proprietati benefice inedite din flora himalayana, foarte putin cunoscute in Europa, pentru a desavarsi cele 4 categorii distincte ale gamei de ingrijire personala: ingrijirea parului (sampoane, balsamuri, masti, tratamente), ingrijirea fetei (masti, exfoliante, creme, demachiante, lotiuni tonice), ingrijirea corpului (creme, sapunuri, lotiuni) si igiena orala.

Pastele de dinti Himalaya sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare