Frumusete & Ingrijire

#reducere depozitele de grasimi localizate # celulele adipoase #grasime localizata #Sonia Trifan

Premiera pentru cei cu grasime localizata! Cu aceasta tehnica, Sonia Trifan a slabit

Grasime localizata, celulita avansata si piele flasca, netonifiata? Persoanele care au incercat toate remediile posibile fara a ajunge la rezultatele dorite, poti renunta de acum la metodele invazive de eliminare a grasimii, atat de costisitoarele operatii de liposuctie, lipoaspiratie etc.

Onda este singurul sistem care foloseste Coolwaves, microunde speciale care vizeaza selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grasimi localizate, intr-un mod sigur, eficient si neinvaziv.

Dr. Florin Juravle, medic chirurg estetician, recomanda acest procedeu pentru toate doamnele si toti domnii care se gandesc la operatii chirurgicale, Onda fiind prima optiune pentru cei cu grasime localizata (solduri, genunchi, subfesier, abdomen, brate). „Indiferent unde este localizata grasimea, blocurile de lichide localizate penetreaza in profunzime intreruperea membranelor celulelor grase subcutanate. Lizatul este ulterior drenat prin stimularea proceselor metabolice fiziologice. Macrofagii („gunoierii organismului”) fac curatenie, transportand excesul de grasime in limfa.”, ne explica dr. Florin Juravle.

Cum functioneaza:

Piesa de mana Shallow vizeaza in mod eficient segmentul conjunctiv dintre lobulele adipoase din stadiile mai avansate ale celulitei (efectul tipic de “coaja de portocala”).

Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contractia imediata a fibrelor de colagen din derm si stimuleaza producerea de colagen nou (neocolageneza).

Acest lucru face ca tesutul tratat sa fie mai compact si mai tonifiat.

Cele doua piese de mana difera in functie de adancimea lor de actiune, fiecare fiind conceputa pentru diferite zone ale corpului sau tipuri de pete. 
Sistemul de racire a pielii de contact este integrat in piesele de mana si raceste derma, contrabalansandu-i caldura emisa de microunde.

Onda Coolwaves, teste de siguranta, studii clinice si histologie

Sistemul Onda Coolwaves este unul testat, aprobat si recomandat de medici esteticienti de top din lume. Onda chiar reprezinta noua etapa in remodelarea corporala.

Confortabil – doar 20% din energie ajunge in derma, caldura produsa fiind contrabalansata prin sistemul de racire integrat. Restul de 80% patrunde in grasime.

In Romania, Onda exista in doar cateva clinici. Cum Onda a devenit celebru peste hotare, multe dintre starurile internationale fiind deja abonate la aceasta tehnica, si vedetele noastre – Anda Adam, Sonia Trifan, Annes, etc. au urmat procedura la singura clinica din Bucuresti care poseda acest aparat-minune – 4 sedinte, cu rezultate spectaculoase: „Am facut cele patru sedinte in aproximativ 2 luni si jumatate, iar surplusul de grasime din jurul genunchilor si abdomenului a disparut definitiv! Chiar nu mi-as dorit o interventie chirurgicala pentru un surplus atat de mic, dar suficient cat sa ma obsedeze”, marturiseste frumoasa creatoare de moda Sonia Trifan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare