Frumusete & Ingrijire

#tratare durere #picioare dureroase #durere picioare #dureri #picioare

Picioarele dureroase sunt un obstacol in calea starii tale de bine? Iata ce trebuie sa faci

Gata, sarbatorile au trecut, petrecerile s-au terminat, e momentul sa revii la ritmul normal si la munca. Dar ce te faci cu durerea de picioare? Ai alergat prea mult pentru ca sarbatorile cu familia sa iasa perfect, incat acum ai picioarele umflate si dureroase, ba chiar observi si niste vinisoare inestetice.

Umflarea picioarelor poate fi cauzata de motive banale, dar si de afectiuni grave. De fapt, este vorba despre un edem al picioarelor, cauzat de apa ce se depoziteaza la nivelul tesuturilor. Totodata, statul in picioare sau pe scaun ore intregi la rand, tocurile, incaltamintea incomoda - toate acestea sunt daunatoare pentru sanatatea picioarelor – de aici si senzatia de picioare dureroase, umflate si grele.

O alta problema sunt inesteticele vase sparte. Cauza aparitiei venectaziilor (vasele sparte) de la nivelul picioarelor este fragilitatea peretelui vascular. Aceasta fragilitate este pusa, in principal, pe seama mostenirii genetice, dar poate fi accentuata de regimul de viata individual. Astfel ca distractia prea multa, ce presupune opriri bruste pe picior – sariturile, schiatul, datul cu placa sau masajele agresive, ce implica vacuum - poate agrava fragilitatea vaselor de sange.

Acesta este modul in care picioarele frumoase devin o provocare pentru multe dintre femei. Din fericire, avem solutia care ne poate scapa de toate problemele despre care am vorbit mai sus: un gel care, aplicat local, amelioreaza durerea, umflaturile si vanataile dupa numai 7 zile de tratament.

Gelul este o combinatie unica dintre doua ingredient active: heparina (amelioreaza vanataile si umflaturile) si diclofenacul (actioneaza asupra durerii si inflamatiei). Pe langa acestea, produsul mai contine Mentol si Dexpantenol, doi promotori de absorbtie, care ajuta ingredientele active sa patrunda rapid in piele.

Gelul actioneaza benefic prin doua mecanisme: este antiinflamator si antitrombotic, favorizand usurarea circulatiei sangelui.

Gelul cu Heparina si Diclofenac este un tratament sigur, fara reactii adverse sau sensibilizari cutanate, rezultatele fiind vizibile din primele zile de la aplicare. Produsul se regaseste in trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g si 100g), cu preturi incepand de la 13 lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare