Frumusete & Ingrijire

#clinic yiara #pastrare frumusete #frumusete

Pastreaza-ti tineretea cat mai mult timp cu ajutorul clinicii Yiara

Pielea reprezinta cel mai mare organ al corpului nostru, este prima linie de aparare impotriva agresiunilor externe si constituie un indicator fidel al starii generale de sanatate. Fata reprezinta sursa primara de informatii in cadrul interactiunilor sociale, iar "prima impresie" se formeaza extrem de rapid, respectiv in 100 de milisecunde. De aceea, o fata cu un aspect sanatos este considerata atractiva! Analiza digitala a tenului, analiza computerizata a fetei sau analiza visia te ajuta sa ai un raspuns rapid, non invaziv si fara durere asupra starii de sanatate a tenului tau.

Sunt zile in care te uiti in oglinda si realizezi cum a trecut timpul si ce semne a lasat acesta pe chipul tau? Iti spun un secret: Clinica Yiara te ajuta in orice problema. Analiza Visia este esentiala pentru stabilirea unui program dinamic si corect de ingrijire a pielii, complet si complex, individualizat si personalizat, adaptat si modulat permanent, si este solutia pentru analiza completa si complexa, detaliata a fetei, si pentru stabilirea starii de sanatate a pielii si a pasilor care trebuie urmati ulterior, respectiv a combinatiilor unice, strict individualizate pentru fiecare pacient in parte!

Aceasta analiza detecteaza hiperpigmentarea pielii precum pistruii si melasma, semnele de imbatranire ca ridurile fine, porii dilatati, fotoimbatranirea, zonele rosii sau iritate. Procesul este unul simplu si nedureros, care dureaza doar cateva minute. In acest timp fata este fotografiata digital si analizata cu lumina standard, crospolarizata si UV. Screeningul computerizat al fetei este recomandat atat inaintea tratamentelor, cat si dupa efectuarea acestora pentru a vedea rezultatele procedurilor.

La clinica Yiara specialistii lucreaza in conditii de maxima siguranta cu echipamente si tehnici de ultima generatie. Rezultatele sunt pe masura: chipul tau, mai armonios ca oricand, va fi rasfatat cu ajutorul unor proceduri revolutionare fara nicio interventie chirurgicala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare