Frumusete & Ingrijire

#ingrijire piele #ulei de argan #argan #piele

Organic si pretios - uleiul de argan folosit cu pricepere este un real beneficiu pentru piele

Este uimitor de rezistent… Copacul de argan poate trai pana la 200 de ani in zonele aride din Maroc, datorita puterii extraordinare de autoregenerare. Captandu-i toate beneficiile, Melvita a creat gama Argan Concentre Pur - o gama antirid, ce are ca ingredient principial uleiul de argan.

 

De peste 30 de ani, brandul francez Melvita cerceteaza si creeaza unele dintre cele mai rafinate uleiuri de infrumusetare, prin descoperirea de zone naturale neatinse si prin folosirea celor mai pure resurse botanice, valorificandu-le unicitatea. Tot asa a luat nastere si gama Argan Concentre Pur, ce contine un mix format din ulei de argan, extract din pulpa acestui fruct si extract din ovaz.

Gama Argan Concentre Pur contine o varietate de produse cu proprietati extraordinare de intinerire:

Youthful Cream-Oil ofera fermitate pielii, reduce ridurile si remodeleaza ovalul fetei.

Youthful Fluid este o lotiune cu textura usoara si fluida, ce se potriveste tuturor tipurilor de piele si poate fi folosita in orice sezon. Datorita ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul fetei este redesenat.

Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile talpa gastei. Pielea din jurul ochilor va fi protejata, astfel ca fata va avea un aspect natural, mai tanar.

Youthful Oil-Serum contine un amestec de ulei de argan si aminoacizi din plante. Cu o textura neuleioasa, este perfect de aplicat dimineata, hranind in profunzime pielea si oferind fermitate.

Argan Extraordinary Water contine extract din frunze de argan, extract de ovaz si acid hialuronic. Este o formula fara uleiuri, cu o textura fluida, usor de aplicat. Imediat dupa folosire, pielea este netezita si revitalizata.

Cu experienta in cosmetica organica, certificata inca din 2002, Melvita este in prezent prima marca franceza de cosmetica ecologica si biologica, ce ofera una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.

Produsele Melvita sunt disponibile exclusiv in farmaciile Sensiblu. Aflati mai multe informatii si pe www.facebook.com/MelvitaRO.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare