Frumusete & Ingrijire

#produse ingrijire #ingrijire #rasfat

Ofera-i pielii tale un ritual de ingrijire IDEAL! Rasfata-te asa cum meriti!

A venit timpul sa ne cream un ritual complet de ingrijire pentru o piele luminoasa, intinerita si catifelata.

 

Asa ca alege produse care sa-ti transforme ritualul in clipe de rasfat si armonie.

Afla acum ca Doctor Fiterman si-a imbogatit portofoliul gamei IDEAL cu doua noi produse dermatocosmetice: IDEAL Collagen & Elastina Gel purifiant si IDEAL Perfect Body Lotion.

Dezvoltate sub rigori farmaceutice si respectand cele mai inalte standarde de calitate, noile produse sunt create pentru a oferi pielii o ingrijire la superlativ, menita sa-i confere catifelare, dar si aspect intinerit, indiferent de varsta.

Daca iti doresti ca timpul pe care il dedici ingrijirii personale sa se transforme intr-un ritual cu efecte spectaculoase pentru pielea ta, trebuie sa incerci produsele IDEAL de la Doctor Fiterman!

IDEAL Collagen & Elastina Gel purifiant:

Curata delicat fara a exfolia tenul, hidrateaza intens si calmeaza iritatiile, fiind recomandat in special tenului cu tendinta de ingrasare. Acest gel purifiant contine agenti de curatare de origine naturala, avand o textura non-grasa, ce nu usuca pielea. Nu contine uleiuri minerale, parabeni sau alergeni. 

IDEAL Perfect Body Lotion

Cu o textura fina si lejera ce se absoarbe rapid, reface si fortifica bariera hidrolipidica, oferind tonus, elasticitate si catifelare pielii timp indelungat. Are un continut bogat de unt de shea ce asigura o hidratare indelungata de pana la 8 ore. Lotiunea est imbogatita cu PREBIOTICE ce intareste bariera naturala de aparare a pielii.

IDEAL Collagen Night - crema de noapte

Este o crema reparatoare de noapte, ce hidrateaza natural pielea, mentine elasticitatea, sporeste tonusul si ii confera catifelare. Are o textura bogata in nutrienti, ce stimuleaza reinnoirea celulara pe timpul noptii. Datorita bazei speciale, formeaza o pelicula lipidica protectoare ce permite o absorbtie lenta a ingredientelor pe toata durata noptii si o infuzie de energie nocturna care se vede la trezire printr-o luminozitate si un tonus ridicat.

IDEAL Collagen Eye - crema contur ochi

Se distinge printr-o textura lejera si nutritiva, ce se absoarbe rapid in piele, umple ridurile fine si diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi.

Pentru a afla mereu informatii pretioase despre produsele Doctor Fiterman te invitam sa ne urmaresti pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman si pe cea de Instagram: www.instagram.com/doctorfiterman.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare