Frumusete & Ingrijire

# masaj limfatic #vitan #masaj

Masaj limfatic – Centrul Vital Bucuresti

Unul dintre cele mai populare tipuri de masaj din ultimii ani este masajul limfatic. Scopul masajului limfatic este de a sprijini corpul prin stimularea si mentinerea ganglionilor limfatici intr-o asemenea masura incat este capabil sa faca fata in mod independent circulatiei limfatice, detoxifierii corpului si functionarii corecte a sistemului imunitar. Masajul limfatic nu numai ca are un efect pozitiv asupra corpului nostru, dar este si foarte placut pentru utilizator.

Tehnologia masajului limfatic poate fi eficienta in eliminarea celulitei, curatarea si elasticizarea vaselor de sange. De asemenea, a ajutat multi oameni sa slabeasca si sa se detoxifice. Ajuta foarte mult persoanele care au probleme cu endemele la nivelul membrelor inferioare  si celor care au o activitate profesionala care necesita lucrul in picioare foarte multe ore.Masajul limfatic stimuleaza circulatia limfatica si amelioreaza simptomele chiar si dupa un tratament de 30 de minute.

Cand este utilizata? Apa acumulata in zonele edematoase poate patrunde in sistemul limfatic, poate fi eliminata prin sistemul excretor urinar. Acest lucru poate ameliora durerile  si tensiunea acumulata in zona membrelor inferioare. Edemul tesutului adipos subcutanat, adica binecunoscuta celulita, poate fi, de asemenea, tratata  foarte eficient cu masaj limfatic tocmai pentru ca substantele toxice acumulate in celule si apa pe baza acestora pot fi reabsorbite in cele din urma. Tratamentul are un efect deosebit de placut, relaxant si racoritor, care se simte imediat.

Pe termen lung, masajul limfatic ii poate ajuta pe cei care se lupta cu varicele, pot intari venele, pot antrena peretii vaselor de sange, le pot creste flexibilitatea, pot preveni dezvoltarea trombozei, pot reduce calcifierea in peretii vaselor si pot incepe procesele de detoxifiere. Poate fi, de asemenea, excelent pentru uz estetic.

Tratamentul poate ajuta si la urmatoarele afectiuni: celulita, piele lasata, edem gras, reabilitare dupa liposuctie, recuperare, regenerare, guta, artrita.

Masajul limfatic nu este un lucru nou, exista si profesionisti in Romania care ajuta oamenii cu acest tip de masaj de ani de zile. Cu toate acestea, din ianuarie 2021, un aparat capabil sa efectueze masaj limfatic a fost disponibil la centrul Vital din Bucuresti (https://www.vitalbucuresti.ro/ ). Pentru mai multe informatii sau pentru a incerca, vizitati Centrul Vital: Bucuresti, Sector 3, Strada Baba Novac, Nr. 20 A.

 Sursa foto: vitalbucuresti.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare