Frumusete & Ingrijire

#veneris #teste veneris #veneris.ro

Machiaj? Da! Coafura? Perfecta! Sanatate intima? Checked!

"Totul e mai simplu pentru barbati!" Sigur ti-ai spus si tu asta, cel putin o data, fie ca esti feminista sau nu, fie ca iti place sa fii eleganta si feminina sau comoditatea e stilul tau. Fara tinute sofisticate si incomode, fara coafuri complexe ce se desfac in mijlocul petrecerii si, bineinteles, fara menstruatie si infectii vaginale, viata pare mult, mult mai usoara!

Natura impotriva ta...?

Jonglezi cu masuri de contraceptie diverse, selectezi si elimini optiuni pentru protectie la menstruatie, iar selectia lenjeriei intime e un proces riguros. Din pacate, anatomia organelor genitale feminine in sine face ca incidenta infectiilor genitale sa fie mult mai crescuta la femei decat la barbati. Tratamentele cu antibiotice, unele metode de contraceptie, jucariile sexuale si chiar lenjeria intima din materiale sintetice sau de tip tanga contribuie si ele la cresterea riscului aparitiei unei infectii. E nevoie, de aceea, sa ai in permanenta in vedere cateva reguli simple pentru protejarea zonelor intime, sa stii sa identifici semnalele de alarma si sa te testezi in mod regulat pentru infectii genitale.

... Nu! Natura pro sanatate si viata!

Toata aceasta nebunie a lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru a-ti proteja sanatatea si feminitatea are, in ciuda aparentelor, atat de mult sens! Uterul tau e locul unde apare viata, e casuta unde isi poate face loc o fiinta noua, pe care tu o vei aduce pe lume. E nevoie de un organism sanatos pentru o sarcina fara complicatii si un bebe cu o prima nota de 10.

In cuplu, ce-i al meu e si al tau!

In multe cazuri infectiile genitale pot ramane in organismul tau si/sau al partenerului de cuplu pentru perioade lungi de timp fara sa prezinte niciun simptom. In tot acest timp, insa, infectia este transmisibila. Pentru evitarea infectiilor recurente este nevoie, de aceea, de testare si tratament pentru ambii parteneri, indiferent ca exista simptome sau nu. Testele rapide pentru depistarea infectiilor vaginale au marele avantaj al intimitatii si al transformarii unei experiente altfel neplacute intr-un mic ritual pentru sanatatea cuplului.

Ai o trusa pentru machiaj, una pentru manichiura... de ce nu una pentru sanatatea intima?

Un concept unic in Europa, testele Veneris reprezinta singura solutie sigura pentru depistarea infectiilor genitale in confortul propriei tale case. In doar cateva minute poti afla daca suferi de o infectie. Fara programare la medicul ginecolog, fara neplacerile cauzate de o consultatie, fara sa fie nevoie sa astepti cateva zile pentru a primit rezultatele. Gama de teste Veneris cuprinde:

  • Test pentru depistarea infectiei urinare;
  • Test de pH pentru depistarea infectiilor vaginale;
  • Test pentru depistarea infectiei cu Candida Albicans (Candidoza);
  • Test pentru depistarea infectiei cu Gardnerella Vaginalis(Vaginita Bacteriana)
  • Test pentru depistarea infectiei cu Trichomonas Vaginalis (Trichomoniaza);
  • Test 3 in 1 pentru Candida Albicans / Gardnerella Vaginalis / Trichomonas Vaginalis. 

Testele Veneris pot fi folosite atat de femei, cat si de catre barbati, si pot fi achizitionate din peste 2000 de farmacii din tara, inclusiv lanturi cu acoperire nationala, pot fi comandate din diverse magazine online sau de pe www.veneris.ro.

Sanatate pentru cuplu in pachete 1+1 GRATUIT

In luna mai la fiecare test Veneris achizitionat il primesti pe al doilea gratuit. Poti repeta testul dupa cateva luni, il poti tine in dulapiorul de medicamente pentru situatii "de urgenta", il poti darui unei prietene dragi pentru a o scuti de un drum la ginecologie, dar, mai ales, poti face testarea in cuplu, impreuna cu partenerul tau. E nevoie de doar cateva minute si de un gest simplu in doi pentru protejarea sanatatii voastre,dar si a lui bebe, daca e deja pe drum sau in planurile voastre frumoase.

Pachetele promotionale pot fi comandate online pe magazinul online al site-ului Veneris.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului