Frumusete & Ingrijire

#frumsete #sanatate #lentile de contact #lentile-contact.com #magazin online lentile-contact.com #magazin lentile de contact

(P) Lentilele de contact iti imbunatatesc si infrumuseteaza privirea

Pentru o schimbare de look rapida sau pentru diverse afectiuni oculare, lentilele de contact sunt ideale. Se gasesc in diferite culori si modalitati de folosire. De la lentilele de o zi, pana la cele pentru port continuu, in magazinul lentile-contact.com vei gasi produse de calitate si sfaturi interesante.

Tipuri de lentile de contact si modalitati de purtare

Pe piata exista mai multe tipuri de lentile de contact, in functie de durata purtarii. Astfel, lentilele de contact pot fi de unica folosinta, saptamanale, cu folosire de doua saptamani, lunare, trimestriale sau anuale. Lentilele de contact pot fi purtate zilnic, continuu sau pe o perioada extinsa. In plus, pot fi folosite si la anumite ocazii sau evenimente. Pentru lentilele de unica folosinta, www.lentile-contact.com recomanda DAILIES: marca numarul 1 in Europa din aceasta categorie.

Lentilele de contact pentru portul zilnic sunt recomandate pentru portul in timpul zilei, fara a dormi cu ele. Cele pentru port extins pot fi purtate pana la 6 nopti continuu. Lentilele pentru port continuu pot fi purtate pana la 29 de nopti, dupa care se arunca. Pentru lentilele lunare, www.lentile-contact.com recomanda AIR OPTIX  -  familia de top in in preferintele pacientilor datorita celui mai mare nivel de oxigen si confortul remarcabil.

Aplicare lentile de contact

Beneficiile lentilelor de contact

Lentilele de unica folosinta se poarta o singura data si nu necesita curatare. Sunt ideale pentru portul ocazional, la anumite evenimente. Nu trebuie purtate mai multe zile, deoarece pot aparea complicatii. Lentilele de contact sunt ideale pentru persoanele cu ochi sensibili sau care dezvolta alergii.

Lentilele de contact care nu sunt de unica folosinta trebuie insa intretinute in fiecare zi, dupa folosire. In plus, lentilele de contact pot fi purtate chiar si de catre nou - nascuti, de la varsta de o saptamana, in cazul copiilor cu cataracta.

Scoatere lentile de contact

Cum sa intretii lentilele de contact

Pentru intretinerea lentilelor de contact exista numeroase solutii multifunctionale. Solutiile pot avea nivele diferite de compatibilitate cu diferitele tipuri de materiale din care sunt realizate lentilele de contact.

De aceea este important sa folositi numai solutiile de intretinere recomandate. In plus, exista sisteme noi de intretinere a lentilelor de contact, solutii pe baza de peroxid de hidrogen.

Sfaturi importante!

Inainte de a atinge lentilele de contact, spala-te bine pe maini cu apa si sapun, apoi sterge-te cu un prosop care nu lasa scame. Evita pe cat posibil contactul cu apa, scoate lentilele inainte de a intra in piscina sau in cada si poarta ochelari de protectie peste lentilele de contact cand mergi la inot.

Citeste si respecta cu atentie instructiunile referitoare la solutiile de intretinere a lentilelor de contact. Lentilele de contact si recipientul nu trebuie clatite sau pastrate in apa de la robinet sau imbuteliata.

Recipientul lentilelor de contact trebuie clatit cu solutie proaspata, nu cu apa de la robinet sau imbuteliata. Recipentul trebuie apoi lasat sa se usuce in aer liber si trebuie pastrat curat si inlocuit in mod regulat, cel putin o data la 3 luni. Recipentul poate fi sursa de contaminare si infectii.

De asemenea, lentilele crapate sau deteriorate nu trebuie folosite. Solutia folosita trebuie aruncata, nu refolosita. Solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact nu trebuie transferate in recipiente mai mici. In plus, capacul recipientului cu solutie nu trebuie sa ajunga in contact cu nicio suprafata, iar recipientul trebuie pastrat bine inchis cand nu e folosit.

De unde cumperi lentile de contact de calitate

Magazinul lentile-contact.com ofera lentile de contact, solutii de intretinere, picaturi oculare, lacrimi artificiale si vitamine oculare de calitate, de la producatori si furnizori autorizati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului