Frumusete & Ingrijire

#La Roche-Posay #dermato cosmetice #ingrijire par

La Roche-Posay - dermato-cosmetice pentru toate tipurile de piele

Istoria marcii La Roche-Posay dateaza din 1908, fiind deschisa o clinica in Franta, care se ocupa cu studiul si tratamentul bolilor de piele. La baza crearii produselor de ingrijire, se afla apa termala din izvorul La Roche-Posay, descoperita in secolul al XIV-lea, care contine o concentratie mare de oligoelemente, saruri minerale si seleniu. Aceasta are proprietati antioxidante, ajuta la eliminarea inflamatiilor si stimuleaza procesele de regenerare. Astfel, in 1995 a fost creata compania La Roche-Posay, specializata in producerea de remedii dermatologice si a carui denumire provine de la acest izvor cu apa termala.

 

Renumitul brand colaboreaza cu peste 20.000 de dermatologi din intreaga lume, astfel incat produce cele mai eficiente produse de ingrijire pentru piele, care au un efect benefic si care trateaza diverse probleme ale epidermei. Remediile marcii au proprietatea sa imbunatateasca starea si aspectul pielii, iar gama mare include diverse produse, precum:

  • remedii pentru tratamentul bolilor de piele, cum ar fi acneea, eczemele etc;
  • remedii pentru ingrijirea pielii sensibile;
  • remedii pentru tenul uscat;
  • remedii cu proprietati anti-imbatranire.

La Roche-Posay produce mai mult de 20 de linii de produse cosmetice unice a caror formula se bazeaza pe apa termala din izvorul care poarta acelasi nume.

Linia Effaclar

Cosmeticele din aceasta linie sunt concepute pentru pielea grasa si acneica. Acestea au un efect antiinflamator, iar utilizarea lor regulata ajuta la ingustarea porilor si la prevenirea raspandirii infectiei.

Linia Toleriane

Aceasta linie a fost conceputa pentru ingrijirea epidermei sensibile. Produsele contin ingrediente antialergice, astfel incat nu irita pielea si nu provoaca diverse reactii alergice.

Linia Redermic

Remediile din aceasta linie sunt destinate pentru ingrijirea pielii dupa 35 de ani. Acestea au proprietati hidratante si regenerante, mentin un nivel optim de umiditate in epiderma si stimuleaza productia de colagen.

Linia Active C

Mijloacele cosmetice de ingrijire au proprietati anti-imbatranire. Acestea reduc ridurile, hranesc epiderma cu oligoelemente si o hidrateaza.

Linia Nutritic

Produsele din aceasta serie sunt special concepute pentru pielea uscata. Acestea o hranesc cu substante nutritive si o hidrateaza intens.

Linia Athelios

Aceasta linie asigura protectie pielii impotriva razelor UVB / UVA. Produsele pe baza de extract de plante Senna Alanta protejeaza in mod fiabil epiderma sensibila de efectele daunatoare ale UVB / UVA.

Toate remediile renumitului brand La Roche-Posay sunt de calitate inalta si dezvoltate pe baza celor mai noi tehnologii, astfel incat marca a reusit sa devina una dintre cele mai renumite si indragite marci din intreaga lume, care produce cele mai inovatoare produse pentru ingrijirea pielii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare